Těhotenství...
Zdravím tak dneska 16den spozdene ms. Test naposledy dělaný 22.12 kdy byla carka vidět ale nebyla úplně sytá... nebyl to vyloženě duch ale ani nebyla nejak extra výrazná.. . v pondělí jdu k doktorovi jinak přikládám testy z toho 22.12 a test dělaný včera z prvni rani.. jsem docela zvědavá co mi doktor řekne jelikož v listopadu jsem mela ms (začala.23.11 ) jen dva dny a pak jen svetle růžové splněny sem tam během dne,.. doufám ze na kontrole bude vše v pořádku a doufám že nejsem jedina komu se podaril takový krásný vánoční dárek.

@nanyh no není to vyloženě otázka spis spekulace v kolikátem tt bych mohla být jelikož většinou mívám ms 5-6 dni ale v listopadu jsem ji mela jen dva dny, pak jen slaboucke špinění,. Takže sem zvědavá co mi vlastně dr řekne, v kolikatem vlastně jsem tt,. A jelikož jsem v říjnu prodělala biochemko tak toto mel byt zároveň i povzbudivé příspěvek pro maminky ze se může brzy po biochemku zadarit.. jinak vim ze pohlaví mi řekne jedine dr a to až cca v 5tem měsíci
@sweetmarry Tak když by tu byl datum poslední MS, tak by člověk ,,BYOKO” věděl kolikátý tt bys mohla být. Ale samozřejmě se na to člověk taky nemůže spoléhat, protože nikdo neví, kdy jsi měla OVU. Neboj, 3 dny utečou jako voda a myslím, že už i fazolku s dr uvidíte 🍀
To je právě to co nevím co mi vrta porad hlavou :D jestli mam brát poslední termín ms tu co byla ty dva dny v listopadu nebo tu co byla v říjnu ono to prave spis vypadá ze to co si myslím ze byla ms v tom listopadu mohlo byt i uhnizdovani,. Takže těžko říct,. Každopádně v pondělí budu vědět víc ale jsem ženská zvědavá tak mi to vrtá hlavou :D, jinak ani ja sama nevím kdy přesně jsem mela ovu s přítelem jsme si rekly ze to budeme zkoušet a uvidi se, začaly jsme v červenci ale jelikož jezdi na 14 dni pracovně mimo ČR a doma je jen týden tak to bylo složitější,.proste když byl doma tak jsme se snazily a bud a nebo,.
@sweetmarry Podle mě by čárka byla výraznější, pokud by byla poslední ms v říjnu. Jestli chceš kup si test clearblue a ten ti hodí orientačně týdny.
Hoď si datum poslední MS do těhotenské kalkulačky na netu a zjistíš tt 😅
@ellyem když neví jestli poslední byla v říjnu nebo v listopadu, tak je to asi zbytečný
@sweetmarry co zpětně koukám do menstruačního kalendáře tak má poslední MS před tím než jsem zjistila těhotenství byla 21.11.2016 špinění bylo 14 - 15. 12. 2016. pozitivní test 8.1.2017 návštěva gynekologa 10.1.2017. Dle uz odhadoval těhotenství na 5+2 tt ale nemohl mi to říci na 100% to až při další kontrole za 2 týdny. Ale mezitím jsem krvacela tak šup ihned jsem jela do špitálu a tam už mi přesně řekli že jsem 7 tt. Co koukám teď na foto z uz tak to bylo 22.1.2016.. Takže taky jsem to kloudne podle ms nevěděla kolikátý tt jsem.. Vše mi řekl gynekolog
Promiň ten sloh snad ti pomohl
A víš datum říjnové ms?
Ale 2 dny krvácení my na uhnizdovani přijde hodně. Myslím, v listopadu to opravdu spíš ms byla a teď jsi v nějakém sedmém/osmém týdnu. Ale ten prosincový test je podle mě pozitivní až dost. Držím palce, ať srdíčko pěkně tluče 😉 .
@cilkat v říjnu jsem mela prvni den ms 27.10 ... a v listopadu jsem to prave mela jen dva dny a pak jen růžové špinění proto mi tak nějak vrta hlavou jestli to počítat od té listopadové nebo říjnové:D
@sweetmarry kdyby si měla poslední v říjnu asi by ta čárka byla prostě výraznější. Počítala bych to od listopadové.
Mam stejny názor jako @maaaadlaaaaa
Kazdopadne se nepohybujes v nějakejch odchylkach, ale bud anebo.... a rozdíl zem tech ca 4 tydnu bude jednoznačný. 😉
Urceni stari miminka v dobe 10.-12.tt je celkem dost presne.
@sweetmarry myslím, že toho 23.11. to byla ms, tomu odpovídá síla čárky v prosinci. Teď jsi v 7.týdnu.
@maaaadlaaaaa clearblue je zbytečný, když už je v 7 týdnu, ukáže ji to 3+ tak jako tak 🙂
@clo1 Netušila jsem, že ukazuje na nejvýš jen 3+ to se omlouvám.
@maaaadlaaaaa 1-2 pak 2-3 a 3+ pak už nic dál. 🙂
@sweetmarry v listopadu to ber jako ms. U uhnizdeni se nekrvaci 2dny
Dobrý večer, chci se zeptat, jak jste začaly? Už se snažíme více než rok..užívám přírodní doplňky, co myslíte? Kdy jste začaly uvažovat o klinice?
@marketanova Více než rok snažení, několik biochemek a hlavně věk 30+, není na co čekat. Hrozně to letí. Chtěla jsem hlavně podstoupit ty vstupní testy do CARu, můj dr. je nechtěl udělat, v CARu je udělají automaticky a je to všechno na pojišťovnu.
To by mohl clovek jen spekulovat, ale mne prijde carka fakt extreme slaba na to aby jsi byla vlastne uz tak dlouho tehotna. Ja mela takovou asi treti den vynechani ms. Myslim ze nejjednodussi bude pockat si na dr. 🙂
@sweetmarry krásné čárky gratuluji 😉
@sweetmarry Moc gratuluju 🍀
@klokanka31 moc děkuji, s přítelem jsme se snazily od června, v říjnu proběhlo biochemko, tak snad už bude vše v pořádku
@sweetmarry Určitě 🍀

Teď nechápu, v čem je ta otázka. Evidentně těhotná jsi. Krásně čárka zesílila a v pondělí se dozvíš víc. Nebo chceš od nás vědět rovnou pohlaví ?🤪