icon

Těhotenství měsíc po vysazení antikoncepce?

terul
27. led 2015

Ahoj 🙂

Brala jsem HA, kterou jsem vysadila po dobrání platíčka, tzn. po 7 denní pauze jsem další tabletky nebrala. Poslední MS byla 4.1.2015. Během těch pár týdnů jsme s přítelem vedli poměrně bohatý sexuální život 🙂) Minulý týden mě začaly bolet bradavky, což sem přisuzovala PMS. Bolest ale přetrvává, z prsou po zmáčknutí vytéká mlezivo, občas si všimnu, že mám i vlhkou podprsenku. Před víkendem jsem měla pár dnů pocit, že MS každou chvilku přijde a nic. Teď mám pocit zvětšení bradavek a bolí mě hlavně levé ňadro, v podbřišku cítím tlak a pnutí, na WC chodím minimálně 4x za hodinu, jsem pořád unavená a mám pocit hladu na věci, které bych v minulosti moc nejedla. Hlavně sladké. O miminko se intenzivně nesnažíme, ale je možné, že je to psychikou. Bohužel po braní antikoncepce ani nevím, kdy má MS přijít nebo zda jsem měla ovulaci.

Co myslíte? 🙂

Děkuji a přeji pěkný večer!

jamia
27. led 2015

Noo, to vypadá docela nadějně 🙂) Holek, které otěhotněly hned po vysazení HA, je nepočítaně. Test sis dělala?

leniczka23
27. led 2015

Jako to mlezivo je při nejmenším podezřelé a všechny příznaky co popisuješ tomu taky nasvědčují..😀 Ještě netestuj..je to brzo..máš to dostat v neděli,takže když nic,tak testuj..a dej pak vědět..Moje známá taky otěhotněla hned..🙂

cottie
27. led 2015

Gratuluji! U mě než jsem si udělala (pozitivní) test naprosto stejné příznaky

fallingstars
27. led 2015

Těhotná jsem ještě nebyla, takže ty příznaku z toho pohledu neznám, ale vysazovala jsem na začátku prosince a musim teda říci, že své tělo zatím moc nepoznávám... 😅 Celý prosinec jsem bojovala s podobnými příznaky. U Tebe mi to minulý týden připadá spíš na pozdější ovulaci, která teoreticky mohla být kolem 20. Mě první měsíc po vysazení příšerně tlačilo břicho a na bradavky si i teď v druhé půlce cyklu nemůžu ani sáhnout 😨 Teď v lednu opadly tlaky v podbřišku a častější močení, ovšem zase se už nedala přehlédnout ovulace - dost bolestivá záležitost 😀 S mlezivem tedy zkušenost nemám. Obecně si ale po letech utlumování přijdu, že se konečně vnímám 🙂
Ovšem na druhou stranu jsem slyšela, že je to po vysazení jako "když pohnojí", tak třeba se vám zrovna zadařilo 😵

misula29
28. led 2015

Já jsem po vysazení HA otěhotněla hned první cyklus , takže to možné určitě je .Udělej si test 🙂

hanivasi
28. led 2015

já taky otěhotněla měsíc po vysazení HA.