Těhotenství. Mohlo by to být v pořádku?
Ahoj holky, dělala jsem si 3dny před ms teh.test. myslíte že by to mohlo být v pořádku?? Zítra má přijít ms tak zkusím ještě zítra a uvidíme celkem se toho bojím 🙂 ale zaroven i těším ten spodni je z ranní moci a ten horní je z odpolední moci zítra chci zkusit clear Blue ten Digi tak snad se zadařilo a nebude to jen s toho že bych měla dostat ms

@elljanca Gratuluju 🍀
@elljanca je tam, gratuluji 🍀
@ludmilka90 dekujem
@klokanka31 dekujem udělám ještě zítra a uvidíme snad to nebude nějaký vadny test 😬😁
Ano je tam dusík 😊
Krásný čárky
Anooo, tez jsem mela duchy, kazdy mi to vyvracel a druhy den byla druha tmavsi ❤️ gratuluji
@elljanca Krásně pozitivní 🍀
@elljanca ve čtvrtek ti nikdo nic neřekne. Je hrozne brzy
@lachtanice86 ve čtvrtek jdu jako nová pacientka tak jí to tam řeknu takže teoreticky 18.3.bych měla být v 6tt
@lachtanice86 Ja byla vcera, doktor to zmeril na 5+2. Musela jsem jit coby rizikovy pacient a bylo aspon videt, ze je v deloze a zloutkovy vacek. Takze ne vzdy je to zbytecne 😊
@makovice88 doufám že aspoň něco bude vidět chtěla jsem si vzít první ultrazvuk takže tam bude asi jen takový Vacek nebo tečka 🤣 nevím jak jinak to vysvetlit
@elljanca Ano ano, bude tam jen cerny flek. 😁 Ja jsem si u prvniho ditete presne takovy flek tenkrat odnasela od doktora a bylo mi jedno, ze tam neni nic videt 😂
@makovice88 tak dneska jsem 6tt tak snad už uslyším srdíčko ❤️ nebod aspoň se to říká že bych ho mohla slyšet tak uvidíme jak to dopadne a snad si ponesu domu 1ultrazvuk

Jasně, je to tam 🙂