icon

Těhotenství. Mohlo by to být v pořádku?

elljanca
11. bře 2021

Ahoj holky, dělala jsem si 3dny před ms teh.test. myslíte že by to mohlo být v pořádku?? Zítra má přijít ms tak zkusím ještě zítra a uvidíme celkem se toho bojím 🙂 ale zaroven i těším ten spodni je z ranní moci a ten horní je z odpolední moci zítra chci zkusit clear Blue ten Digi tak snad se zadařilo a nebude to jen s toho že bych měla dostat ms

Těhotenství. Mohlo by to být v pořádku?
Strana
z2
makovice88
18. bře 2021

@elljanca Dej pak vedet 👍

elljanca
autor
18. bře 2021

@makovice88 určitě dám 🙂 snad vše bude tak tak má 🙂

elljanca
autor
18. bře 2021

@makovice88 takže jsem 6TT 13.4.jru na další kontrolu měření plodu atd.. 🙂 ale vypadá to vše na dobré cestě 🙂

klokanka31
18. bře 2021

@elljanca To je super 🍀

makovice88
18. bře 2021

@elljanca Parada! To je dobre 😊 Jsme na tom stejne 😁 Tak hlavne, at je vse v poradku 🍀

elljanca
autor
18. bře 2021

@makovice88 u vás to samé 🙂 budu držet palecky

elljanca
autor
17. dub 2021

@elljanca holky otázka kamarádka si dělala test dneska a vyšel ji tenhle pozitivní test myslíte že je nějak vadný?? Můžete mi poradit jestli se může radovat??

ema90
17. dub 2021

@elljanca To je vadny test. Jako tehotenstvi se vyloucit neda, ale at si urcite udela dalsi, protoze tohle ukazuje uplnej nesmysl.

elljanca
autor
19. dub 2021

@ema90 takže vadnej test, no ona si dnes dělala ten proužkový a vysel ji pozitivně ale prý se boji že to budou dvojčata 🤣

ema90
19. dub 2021

@elljanca Proc dvojcata?

elljanca
autor
3. kvě 2021

@ema90 noo někdo kinosál že to můžou být i dvojčata 🤣🤣🤣 takže jsem to taky nějak nepochopila ale teď už víme že je tam jedno 🙂 je cca v 5-6tydnu 🙂

Strana
z2