Těhotenství. Může být?
Ahoj
Vím že tohle mi nikdo nepotvrdi ale přijde mi to zvláštní.. 22 nechráněny sex a od pondělí mě poboliva v podbřišku takove pobodavani nebo jak bych to popsala.. Podle aplikace jsem měla v neděli ovulaci.. V soborui sex přes pharmatex čípky.. Dneska vůbec žádný výtok a to u mě nebývá zvykem... Myslíte že to může být těhotenství? Nebo nějaký zánět? U prvního dítěte jsem měla špinění kdy se uhnizdovalo vajíčko ale nijak jsem to neměla vypozorovane kdy od styku..
Ja se omlouvam ale svoji vesteckou kouli sem nechala u mamky..😔
Jsem přesvědčená, že je blbost, abys měla jakékoli příznaky týden po nechráněném styku. Ale samozřejmě těhotná být můžeš, ovulace vůbec nemusela být až v neděli, aplikace nejsou spolehlivé. A i kdyby byla ovulace v neděli, tak spermie můžou vydržet i 5 dní. Udělej si ke konci příštího týdne test a uvidíš 🙂.
A co třeba zavolat na gyndu a optat se tam,říct jim jake máte potize,e,ženské používejte rozum trochu ☺️
Já jsem měla týden po ovulaci a sexu taky takový štípání na pravé straně břicha. Nejvíc to bolelo v autě, přejezd přes díru. Dnes jsem v 10tt

Je to tady pořád dokola.. test, test, test 🙂. Pokud si měla v neděli ovulaci, tak jako myslis, že by si už dneska měla příznaky? Vždyť to vajíčko několik dní putuje, než se uhnízdí.