Těhotenství nebo něco jiného?
Ahoj mam docela divnou otázku. :D Asi 4 tydni spatky jsem měla nechráněný sex a sám přítel mi řekl že prostě tto udělal do me :D ale ja dostala menzes i testy negativní ale příznaky těhotenství mam bolavá prsa hlavně a břicho mam neak větší :D ja si myslim že to neni možné abych byla těhotná ...ale furt mi to vrta hlavou a k doktorovi jít nechci abych vypadala jak blb ...
Co myslíte vy ?
jako že za 4dny bys měla takové břicho??? 🙂 ....to asi ne??????
Tam neni 4 dny ale tydni měsíc proste
máš menzes i testy negativní takze těhu nebudeš
to bude cukrovi nebo moc lustenin....promin ale nevim co cekas dostala si MS, test negativni pokud nechces k doktorovi tak pak nevim co cekas ze zjistime my. asi bude lepsi resit antikoncepci nez na ni kaslat a pak resit jestli jsem v tom.
Negativny test prinasa krutu pravdu- tehotna nie si, si len tlusta 😊 nie sorry to je vtip. Vacsina zenskych ked si neuhlida stravu tak je schopna za par dni vyzerat ako v tretom mesiaci 😊 naopak hodne tehotnych nema ziadne brucho hoooodne dlho. Porieste s priatelom antikoncepciu a obcas si miesto sexu bezte spolu zacvicit ☺
@bengory20000 Nechci být hnusná, ale za měsíc opravdu na bříšku nepoznáš, že jsi těhu. Vlastně tedy ani ne za měsíc, ještě za míň, páč ovulace je u většiny žen zhruba v polovině menstruačního cyklu.
Jo jen se ptam a za druhy ja skoro vůbec nejim a luštěniny kor ne nemam nato čas ani furt pracují
@bengory20000 pokud skoro vubec nejis tak se nediv ze mas takove bricho....pokud nejis tak telo prejde do nouzoveho rezimu a vse co snis ulozi na dulezite misto a to je u dost lidi bricho aby se tim chranily organy.
To doufam ze ne :(((
Já sem začínala 5. měsíc a ještě na mě nebylo poznat, že jsem těhotná 😀 (a to jsem nebyla tlustá)
@nikolkaamarianek promin ze rusim co myslis taky si mYslis ze mam halucinace ??:D :D zajíma me více názoru jsem uz prdlá z toho :(
@nikileop ja tam teda čárku vidim
@nikileop ty neco tenouckeho tam je videt, ale tezko rict jestli to je druha carka, nebo ryska te carky kde by se mela ukazat :-\
@nikolkaamarianek
@mercedesse
Ja tam vidim tu rysku a na ni navazuje fakt slabá carka :( ale fakt nevim dostat to mam az za 10 dni takze je to možna tim ze je moc brzy ?? A na gyndu jdu az za dlouho ted tam ma plno a ja chci počkat jestli teda dorazí ms
@nikileop nevim jestli cekani na menstruaci je vhod. Znam par holek co ji meli i pres tehotenstvi :-\... vyzkousej za par dnu 🙂. Ja jsem s tim problem nemela ja jsem to totiz zjistila v 6.tt a to uz jsem mela silne carky obe...
@nikolkaamarianek : omlouvám se za takovy intimní story ale miminko bych si fakt prala .. Pred měsícem jsem si delala prave test ale az po tom co mi meškala MS a a ta carka byla hned ale zase ůplne slabá :O natož jsem to dostala , silny asi o den jsem to mela kratší a hrozny bolesti a takovy to neznam .. Vzdala jswm naději a ted 3.1 jsme se s pritelem milovali za 5 minut 12 to vytáhl ovu jsem mela mit 6.1 do 12.1 jelikož mam ms nepravidelnou tak to je takovy provizorní .. A proste to asi moc hrotim jsem asi taková no :/
@keny123 ja teda ksyz otevru test tak je tam vidim malinko takze si myslim ze jo .. Ale mas pravdu ze kdyz jsem to zkoušela vyfotit nic tam nebylo :O čistý myslim .. Tak nevim
@nikileop ja jsem to mela taky tak... porad jsem hledala tu carecku. Sem tam tam fakt byla a uz sem si myslela ze jo 🙂... no trvalo nam to asi rok a ctvrt nez jsem opravdu otehotnela. Kazdy vecer sme si davali sklenicku vina, bavili jsme se a jedla jsem vsechno na co sem mela chut a do mesice to bylo 🙂. Ja jsem mela zdravotni problemy jeste k tomu, takze jsem si to prala o to vic... psychika dela fakt hodne 🙂. Treba se zrelaxovat 🙂. Ale nebudu lhat, soustredila jsem se na to porad 🙂.
@nikileop na gyndu nemá vůbec cenu chodit, až tak v 6tt - 7tt. Stejně nic neuvidí. Vydrž a když tak ob den testni. Pokud bude čárka sílit, tak máš šanci.
@mercedesse a vidíš na tomhle testu neco myslim ze je to dr max přijde mi ze prave ze ne a to me znepokojuje ze by fakt Intimed delal falešné čárky ?? Ale skoro 8 testu to je divny :D
Dobre 🙂 uz ted mam nervy /(
@nikileop já vím, že je těžké udržet nervy na uzdě, taky jsem u obou šílela, ale nic jiného, než čekat, stejně nemůžeš. Nejlepší jsou testy dr. max, nedělají falešňáky. To, jestli se to udrží je jiná věc, ale s tím ti ani žádný dr. nepomůže. Na té poslední nic nevidím.
@mercedesse tak uvidíme budu informovat 🙂) dobrouuu 🙂)
@nikileop promin vim ze tohle nechces slyset ale vykasli se na ducharinu a testuj vzdy v dobe kdy to mas dostat, tohle te zbytecne nervuje a je to psychicky dlouhodobe neudrzitelny. vim o cem mluvim syna mame az z IVF a i tam sem vydrzela testovat z kdy rekly ze testovat mam. zbytecne se tim nervujes a to nervovani miminku pokud tam je vubec nepomaha. navic testovat 10 pred MS je fakt blbost tam test stejne nema ani co jeste zachytit.
@tulikiss každá to máme jinak, ja testovala vždy 10 dpo a čárka byla a bylo to těhotenství. Měla jsem cyklus cca 32 dní. Do ms bych se zbláznila. To, ze jsem o první mimco přišla va 8tt to stejně neovlivní. Vždy vy se může něco stát a pro mě prostě bylo lepší vědět, jestli je vůbec v tom cyklu naděje. Ale já otehotnela pokaždé první nebo druhy měsíc snažení, takže to nebylo dlouhodobě
@mercedesse jenze problem je ze az polovina takto casne zjistenych tehu konci tim ze plod odejde spolu s MS a pak se holky zbytecne nervujou smutni a blbnou a pak to nejde i z toho duvodu ze jsou na nervy.

Pripada vám to jako z těhotenství ? :D