Těhotenství nebo něco jiného?
Ahoj mam docela divnou otázku. :D Asi 4 tydni spatky jsem měla nechráněný sex a sám přítel mi řekl že prostě tto udělal do me :D ale ja dostala menzes i testy negativní ale příznaky těhotenství mam bolavá prsa hlavně a břicho mam neak větší :D ja si myslim že to neni možné abych byla těhotná ...ale furt mi to vrta hlavou a k doktorovi jít nechci abych vypadala jak blb ...
Co myslíte vy ?
@nikileop ja te chapu ze to nemuzes vydrzet, ale ono at chces nebo ne tak pokud z toho nic nebude tak budes zklamana a pro priste vystresovana a budes se vic pozorovat...vim jak sem pak kazdej mesic byla urcite tehotna protoze ty priznaky prece nemohly byt nic jineho a ono vzdy z toho nic nebylo... a u dcery kdy sem vedela ze to prirozene nejde sem si ani nevsimla ze sem v 8tt az kdyz sem zacala zvracet mi to prislo divny 😀
a nebylo by lepší zkusit nejdřív přestat kouřit? Já vím o čem mluvím. Kouřila jsem krabičku denně a dala jsem to.
@mercedesse to rozhodne !!! Stim souhlasím taky uz jsem to omezila 🙂 nechutna mi to !!;/

@tulikiss to mas urcite pravdu ale ja uz to nemuzu vydržet :((