Těhotenství nebo nemoc?
Dobrý večer, asi tak od 18.9. pozoruji různé změny na sobě samotné a nejsem si jistá,zda jsem tu správně. Menstruaci mám rozhazenou 31.8.-4.9. a pak 25.-28.9. Tu poslední nebyly žádné výrazné bolesti podbřišku jako vždy,nebyla silná. Od toho 18.teho=Chodila jsem často na,,malou",ráno jsem dokonce cítila meloun,ale žádný nikde nebyl! 😀 Večer jsem nemohla spát a tak kolem půlnoci začalo fungovat krmítko v lednici;)Průjem,bolest a tlak v podbřišku,nafoukle břicho.Měla jsem i milejší náladu než kdy jindy a to si připadám milá;) všechno bych mazlila😀 Dva T.testy negativní. Dnes jsem zjistila,že mám ovulaci. Před tím zjištěním mě celý den a i dny před tím (dnes obzvláště) tahá podbřišek,pravá strana,tlak,pálení.Behem 20minut teď večer 3*na záchodě čurat.dnes žádná chuť k jídlu.O doktorovi samozřejmě uvažuji a chci tam jít. Práci mám fyzicky náročnou. S přítelem miminko plánujeme až bude domeček🙂 Teď by mě od vás milé maminky a slečny,paní;) zajímalo co si myslíte že mám očekávat?děkuji za reakce🙂
@renstep pokud víš jistě, že jsi včera měla ovulaci, tak byly příznaky falešně vyvolané (osobní zkušenost). Vy sice můžete plánovat dítě, až bude domeček, ale tvoje tělo to může chtít jinak, tak dodá pocity 😉.
Teď záleží, jestli jste se tulili, když byla včera ta ovu, v tom případě by už ti ms po 20. říjnu nepřišla 🙂. Přidávám všeobecně generovanou mantru koníka- přeji ti, ať se stane to, co si přeješ.
@upuska ale normálně až teď jsem se zaměřila na nick, kdo to tu píše přede mnou 😀.
Děkuji za radu holky🙂 no v tom případě,po miminku už tělo zadonilo alespoň dvakrát.je mi 26let.dnes jsem byla s bolestmi podbřišku v nemocnici.Ke svému doktorovi bych se dostavila až za týden,odjíždím na týden mimo kraj. Ale zpět;) Po třech hodinách střídavě chirurgie a gynekologie;) byl výsledek: ,,Testy z krve a moči bez negativních nálezů,těhotná nejste,menstruaci byste neměla mít dvakrát do měsíce,slepé střevo to není,zajděte si na kolonoskopii...Máte 15mm myom." Spadla mi čelist. Ohradila jsem se tím,že mi můj pan doktor delohu pořád chválí. A dámy kdo jiný vám dá takovou pěknou pochvalu než gynekolog.;) No hrůza. Od rána jsem nejedla až do 14:30,kdy přítel zjistil,že jsem podnikla takový výlet a přijel za mnou do nemocnice s hranolkami a burgrem.Pred tím jsem doktorovi na chirurgii skoro prisahala,ze se takovým jídlům vyhýbám kvůli potížím se žaludkem. Ale hlad byl velký. Pak mě zavolala sestra. Šla jsem si pro výsledky umazana od kečupu a nacichla smaženým jídlem. :D Závěr?Není nad to,brát vše s humorem a mít tak skvělého partnera o kterého se můžete opřít,důvěřovat mu a milovat ho,jak jen to jde🙂 mějte se hezky a zase někdy pozdravim koníky;)
@renstep teda.. to by mě taky namíchlo, mně zase doktor chválí čípek, tak vím, jaký je to pocit 🙂.
A partner.. zaslouží pochvalu, že tě nechtěl umřít hlady 😉
@renstep takže miom může za to, že ses cítila těhotně? Jinak si myslím, že jestli jsi na poslední návštěvě měla dělohu ukázkovou, neznamená to, že se tam do příštího vyšetření něco neobjeví..samozřejmě záleží, kdy jsi byla na prohlídce naposledy...a taky nerozumím tomu, proč by neměla být menstruace 2x do měsíce?? Když jsi naposledy menstruovala na přelomu srpna a září, tak je snad logický, že to příště dostaneš ještě v září, pokud nemáš cyklus 31 a víc dní..
jinak tedy nevím, co se s takovým nálezem dělá, jestli se miom ztratí sám nebo je potřeba nějak zasáhnout, ale držím palce, ať je vše oká 😉
Ani nevím,jak se myiom ;) píše,na zprávě bylo s tvrdým. Jinak mi pan doktor řekl,že je to normální.bude se sledovat a pokud přeroste na více jak 10cm,tak operace.radsi bych ho neměla vůbec

Očekávej, že po 20. říjnu dostaneš MS 😉 možná dřív..