Těhotenství po čtyřicítce. Jaké máte zkušenosti?
Mám docela obavu jsem 40 + . Takhle to vypadá 3 dny po sobe
Snad to bude vpohode. čárka je dnes nejsilnější. Je to síce plánované snad to zítra potvrdí. Co vy? co jste po 40 je tu někdo? 🙂

Jinak je videt, ze test sili hezky
@dulinka007 Je vidět že sílí, gratuluju 😊 Mě je 36, a taky se ještě pokoušíme o mimi 😊
@dulinka007 ono ani biochemické se takhle nemusí poznat, já jsem měla úplně jasně pozitivní testy. Deset dní spozdeni a dokonce hcg rostlo. Po 10 dnech začalo všechno najednou klesat a přišla strašně silná menstruace. Odešlo to, naštěstí samo, ale když se ti tohle stane dvakrát po sobě při dlouhodobém snažení, je to vážně k pláči . Držím palce 🍀
@dulinka007 holka já 43 , v květnu biochemko... A takhle silný testy jsem nemela. A od července jsem teď 30+5. Buď v klidu . Držím ti palce .
A jak píšou holky . Ještě počkej s návštěvou Dr . Můžeš si sama dojít na krev ať víš ...jestli se zvedá hcg ..ale Dr ještě nic neuvidí a budes jen v nervu.
@marketa1218 chápu to fakt zamrzí :o( ..... a děkuji
@dulinka007 to bio nebude . Držím palce a moc gratuluju ❤️
@vlasta1981 děkuji moc
Tak tehotenství potvrzeno cca 7-8 týden :o) hurráááááá :D
@dulinka007 Moc gratuluju 😊

Me bude letos 35. Ale nevidim duvod, proc chodit k dr tak brzy? Nic tam jeste neuvidi. Chce to pockat aspon do 6,tt, tohle je uplny zacatek dle sily testu.