• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Těhotenství po přerušovaném styku, je to možné?

22. ledna 2014 
Dobrý den, chtěla bys se zeptat na Vaše názory. Bojím se, že jsem těhotná, protože jsme s přítelem měli přerušovaný sex, rozhodně se do "mě" neudělal, i tak mám strach. Přítel tvrdí, že s bývalou přítelkyní tohle provozoval skoro půl roku bez následku. Menstruace je opožděná. Nemůžu být těhotná?
20. led 2014 v 18:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
Samozřejmě to možné je....
20. led 2014 v 18:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
My takhle čekáme miminko.
20. led 2014 v 18:06  • Odpověz  •  To se mi líbí (2)
Muzes byt tehotna.....to ze s bejvalkou nezasel nesvedci o jeho sikovnosti ale spise o stesti...a to ze se do tebe neudelal take neznamena ze nemuzes otehotnet...nezapomen ze i pred vyvrcholenim z nej odchazi cast tekutiny ktera obsahuje spermie. Bude vhodne udelat tehotensky test popripadne navstivit lekare. drzim pesti at to dopadne dle tveho prani :slight_smile:
20. led 2014 ve 23:48  • Odpověz  •  To se mi líbí (2)
Tak přesně z tohohle my také čekáme ;)
22. led 2014 v 18:14  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Do přerušovaného pohl. styku bych nikdy nešla, pokud by jsme neplánovali rodinu. Před vyvrcholením odchází část ejakulátu a z toho můžeš být těhotná. Udělej si test nebo zajdi k lékaři na odběr krve na HCG, ten to potvrdí nebo vyvrátí :slight_smile: drž se
22. led 2014 v 18:40  • Odpověz  •  To se mi líbí
ja mam takto druhe ditko:grinning: takze ano ....ale pet let to fungovalo.....takze test a uvidis no
22. led 2014 v 18:50  •  1 dítě - čeká miminko, termín má v září 2013  • Odpověz  •  To se mi líbí
Samozřejmě, že můžeš být těhotná! Ale je taky dost možné, že jsi jen vynervovaná a nervama se ti to opozdilo. Jak dlouho máš opožděnou ms? Udělej si test a budeš vědět víc.
22. led 2014 v 18:58  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Ahoj, i po přerušovaném styku těhotenství možné je..Sice se říká, že těhotenství není vysoce pravděpodobné, ale na pověru "že se nic stát nemůže" už doplatilo hodně párů..Ona totiž i ta "vodička", která odchází v průběhu styku před ejakulací obsahuje spermie..Pokud to přítel s bývalou přítelkyní takhle provozovali několik měsíců jako jedinou formu antikoncepce, tak měli spíš štěstí,..Udělej si těhotenský test a uvidíš..Přeji hodně štěstí..
22. led 2014 v 19:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jediné, zato závažné zdravotní riziko je riziko selhání. Ne všichni muži jsou schopni metodu provádět a i ti, kteří se kontrolovat dokáží, oplodní ženu v průměru jednou za pět let. Příčina spočívá v preejakulační tekutině, která z penisu odtéká ještě před vyvrcholením a která obsahuje poměrně značné množství spermií. Nebezpečí otěhotnění je i při opakovaném styku, a to i tehdy, když se muž vymočí. I tak zůstávají spermie v tzv. Skeneho žlázkách. Metoda je natolik riskantní a nespolehlivá, že by měla být opuštěna. V minulosti se uvádělo, že přerušovaný styk může vést k neurózám nebo chronickým pánevním bolestem. To neplatí přinejmenším pro páry, kterým metoda vyhovuje.
22. led 2014 v 19:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jak říká moje gynekoložka - stačí kapka a jsi taťka! :slight_smile: Rozhodně to není spolehlivá metoda, pár spermií uteče už před samotným vyvrcholením v tzv. "kapičkách lásky"...
22. led 2014 v 19:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tvůj příspěvek