Těhotenství po revizi - v šestinedělí

janinasuch
2. pro 2017

Mám dotaz. Jsem 7 týdnů po revizi a stále jsem nedostala menzes. Minulý týden jsem 3 dny spinila a bolelo mě břicho a pak zase nic. Mohla bych být těhotná?

journals
2. pro 2017

Můžeš a nemusíš, co chceš na tuhle otázku slyšet...?

dominikaromanova
2. pro 2017

No, předpokládám, že když máš tuto otázku, měla jsi nechráněný sex. Takže ve své podstatě zde ta možnost určitě je, ale myslím si, že spíše ne a MS teprve dostaneš (každopádně je to stále 50/50%). Co se týče nechráněného sexu, k tomu se vyjadřovat nebudu, lékaři tu ochrannou lhůtu nedoporučují jen pro srandu králíkům, ale toto si již každá žena musí rozhodnout sama.

bera28
2. pro 2017

Pokud jsi měla nechráněný styk, tak samozřejmě těhotná být můžeš. Také je ale možné, že ještě nejsou po revizi srovnané hormony, takže místo klasické menstruace jsi jen špinila. Nejlepší je udělat test.

janinasuch
autor
2. pro 2017

@dominikaromanova no schválně to samozřejmě nebylo. Bohužel se stala nehoda. Spíš mě zajímalo jestli je to vůbec v tom šestinedělí možný.

dominikaromanova
2. pro 2017

@janinasuch,
možné je vše. Bohužel Ti nezbývá nic jiného než počkat popř. navštívit lékaře. Což bys dle času asi stejně měla, tedy pokud jsi tam již nebyla.

nikyselen
2. pro 2017

Samozdrejme muzes jak pisou holky,cetla jsem hodne pripadu co otehotneli v 6ti. I miminko donosili a pak i ty co samozdrejme nedonosili.Na netu se toho doctes dost.Ale pokud si mela nechraneny sex,muzes mit i nejakou infekci apod.(proto kdyz uz tak kondom) navstiv radsi Dr.
...co zkusit test?

jezz1e
2. pro 2017

Ano a u nás v CARu dokonce dotyčná dítě porodila. Ale třeba já po druhé revizi dostala MS až 55 den a ještě s Agolutinem. Udělej si test a pokud bude negativní, zajdi si k lékaři, taky to může být třeba cysta.

janinasuch
autor
2. pro 2017

Pro test se dostanu až v pondělí. Snad to bude jen zpoždění. Nerada bych šla na revizi znova.

kacasa
2. pro 2017

Ja otehotnela v sestinedeli po revizi.. tez to nebylo uplne v planu.. nicmene zatim ok a dr me uklidnil.. takze uvidime

janapetrvalska
3. pro 2017

rika se ze po revizi je jak pohnojena..

cenzura
7. pro 2017

Ja mam mesic po porodu a nasledny revizi. 27.11. jsem byla na kontrole,rikala jsem,ze ms zatim nikde,tak mi lupli injekci na vyvolani a pry do deseti dnu ma prijit .... 10 dnu fuc a ms stale nikde a pritom mam zvlastni boleni bricha...zejtra uz asi testnu 😀 uz jsem docela nervozni...a samozrejme se priznam,sestinedeli jsme nedodrzeli

kacasa
7. pro 2017

@cenzura no pekneeee.. my nedodrzeli po revizi po zt a jsem v 6.tt 🙊

cenzura
7. pro 2017

@kacasa no ja tajne doufam a neco si mozna namlouvam...mam smisene pocity,tajne clovek doufa,ze se // objevi a pritom me doprovazi neuveritelny strach,kteryho se asi nezbavim cele dalsi tehotenstvi... Od te doby,co malemu prestalo bit srdce v 15.tt a nebyla zjistena pricina ani pitvou a doktorka nasledne rekla,ze clovek nikdy nevi celych 40.tydnu,dokud proste neni dite na svete...Tak ma clovek najednou vic strach 😕 no uvidim,asi zitra fakt otestuju

kacasa
7. pro 2017

@cenzura jj ja mam tez strach

janinasuch
autor
9. pro 2017

Tak jsem taky dostala injekci na vyvolání,tak uvidím.

janinasuch
autor
12. pro 2017

@cenzura jak jsi dopadla? Mám 6 dní po injekci na vyvolání a menzes nikde.

cenzura
16. pro 2017

@janinasuch 13 den prisla 😒

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru