icon

Těhotenství? Zpožděná MS, bolest v kříži, test negativní

zelvicka524
20. říj 2015

Dobrý den, 1.8.2015 jsem v 6tt samovolně potratila. Podle lékaře jsme měli počkat do další menstruace která přišla 9.9 od té doby jsme se začali opět snažit a další menstruace, která měla dorazit 9.10 nedorazila. Minulé těhotenství byl test pozitivní až po 14 dnech.
Pořád doufám že se nám to povedlo i když je test po 11 dnech negativní.
Příznaky - zpožděná menstruace, bolest v kříži, žaludek na vodě, únava.
Myslíte že by tohle mohlo být těhotenství?
Děkuji za radu.

monini28
•
20. říj 2015

Ahoj, no asi tě moc nepotěším, ale pokud si mimčo tak vroucně přejete, může to být jen vsugerované... ☹ Tyto příznaky můžou mít strašnou hromadu důvodů - PMS, ovulace, hormonální porucha,... Každá jsme jiná a každá máme trochu jiný pocity u každého tohoto důvodu, takže nelze paušalizovat. Jsem momentálně v trošku "podobné" situaci, menstruace mi mešká momentálně už o 60 dní, při 14 denním zpoždění jsem byla na gyndě jestli nejsem těhotná a nic - ani z krve. V životě jsem neměla tak strašně rozhozenou menstruaci, a to ani když beru dlouhodobě léky na epilepsii. Říkala jsem si, že třeba i na krev mohlo být brzo, takže za další týden jsem šla znova jako samoplátce (to už by muselo být poznat) a taky nic, takže momentálně taky vůbec nevim co se se mnou děje (a doktorka má na mě vždy čas jen v termínu, kdy jsem buď v práci nebo nemám hlídání 😒 ).
Ale pokud jsi zatím zkoušela jen těhu test, určitě se objednej k doktorce (nebo rovnou na krev jako samoplátce) a neházej flintu do žita 😅 Testy mohou být pěkně nespolehlivý. Víc ti poradit neumím, ale určitě budu držet palce, aby to tentokrát vyšlo a hlavně to mělo dobrý konec 🙂 🙂

gajuska86
•
21. říj 2015

Na testy bych moc nespoléhala a zašla bych k doktorovi. Ono taky po revizi může být ta MS všelijaká, rozházená.

martinkka
•
21. říj 2015

Těžko říct, ale já bych to na těhotenství moc neviděla, spíš to vypadá na rozhozený menstr. cyklus. Každopádně bych si zašla k doktorovi. Příznaky co píšeš podle mě nemůžou souviset s těhotenstvím, protože v těhotenství je způsobuje právě zvyšující se hodnota hCG, který při negativním těhotenským testu zvýšený nemáš. A z vlastní zkušenosti vím, že je strašně snadné si tyhle příznaky vsugerovat ( když jsme se snažili o mimčo, tak jsem je "pociťovala" v podstatě každý měsíc. A když byla poslední MS 9.9., tak by jsi na testu podle mě musela mít už dávno pěkný dálnice. Tím, že byl minule test pozitivní později bych se moc neřídila, vzhledem k potratu se nejednalo o prosperující těhotenství, proto byl možná i ten test pozitivní až tak pozdě.