Těhotná ihned po vyjmutí Mireny?
Ahoj všem...je divný tohle sem psát.. ale za zeptání nic nedám...minulé pondělí, tj. 12.3. Jsem si nechala po letech vyjmout Mirenu. Den předtím jsme s manželem měli normálně styk. Poslední tři dny je mi docela zle, žaludek jako na vodě, nad ránem me budí pocity na zvracení , sliny se mi hromadi v puse, kovova pachuť. Muže to značit změny v tele po vyjmuti tělíska (měla jsem dve po sobě, takže deset let, už nevím co je MS) nebo by mohlo ten den před vyjmutim dojít k oplodnění? A že bych už teď pociťovala příznaky? Není to blbost?
@msimankova gynekolog mi řekl, že otěhotnět můžu prakticky ihned. Byla by to náhoda, ale tak proč ne...ale že by se to projevilo už tak brzy? Jo a těch hormonů už tam asi moc nebylo, měla jsem ho o trictvrte roku dele než je doba určení (samozřejmě po poradě s doktorem. , ten říkal že hormony už sice vyprchaji, ale mirena pak bude účinkovat jako klasicka dana)
@malinkaelinka no tak to potom je mozne klidne 🙂 Mne to stare telisko vyndavali na zacatku MS, ta skoncila za 3 dny a z udalosti hned po te mam dcerku. Doktorka rikala, ze to neni nic divnyho, ze je jakoby 'pohnojeno'. Jinak ty priznaky - ja to vedela hned, i jsem si udelala test moc brzy, byl neg. a ja byla zmatena, vedela jsem, ze to neni mozny. Tak tyden po zpozdeni uz tam ty 2 carky byly. Tak drzim palce 🙂
@msimankova díky za příspěvek 🙂 uvidím co bude. Když se nezdaří nevadí, ještě stavíme dům a musím pěkně makat, než bude hotovo, když se zadari radost bude velika. ..
Tak jsem už více jak tři týdny po vyndání, MS nikde, test negativní...takže vyčkávám...
@malinkaelinka Ahoj, zajímalo by mě, jak to u tebe dopadlo... Já mám Mirenu vytaženou 3 týdny a úplně stejné stavy, jako jsi tu popisovala... 😝
@calippa Nakonec jsem to dostala cca po 7 týdnech, velmi slabé, ale přeci, od té doby ještě dvakrát, celkem pravidelně, menzes stále slabá, ale aspoň něco 🙂
Ja jsem otehotnela přesně den po vyjmuti ted bude synkovi 5 měsíců 🙂❤
@malinkaelinka Tak ty nevolnosti byly asi od té hormonální nerovnováhy... 🤒 Uvidím, jak to bude u mě... Vůbec poprvé jsem včera zkoušela ovu test, ale slabounká testovací čárka, tj. negativní výsledek, dnes taky, tak uvidím, zda vůbec ovu je, nebo už byla... Jinak teda držím palce 👍
@kaculka2014 Tak to je paráda 😎
@calippa bylo to chteny a velký překvapení ze to bylo hned😀
Ja uz mam svý dve stesticka👶💃,všem kdo se snaží,přeji to vytouzene miminko co nejdřív.🍀
Já mám taky 2, ale přejeme si další... 😍

@malinkaelinka ja jsem otehotnela hned po vyjmuti NT, ale normalniho, takze s MS. Tezko rict, jak to u nehormonalniho NT je s vajicky... Ty pocity muzou byt i z toho, jak se telo dava po hormonech do poradku, ale ja jsem je mela brzy.