icon

Otěhotnění přes Mirenu. Je to možné?

aurelie34
13. črc 2021

Hezký den, mám 9 měsíců zavedenou Mirenu a ještě u toho kojím 17 měsíční dceru. Do teď bylo vše v pořádku, ani jsem nevěděla že nějaké tělísko mam. Posledních pár dní mám ale normálně pocit že cítím pohyby. Vzhledem k tomu že mám za sebou už dvě těhotenství tak si myslím že to poznám celkem spolehlivě. Cítím je tak 5 krát za den už několik dní. Je možné že by to opravdu mohlo být těhotenství? Myslela jsem si že je tělísko jedno z nejlepších a nejvíce spolehlivých metod antikoncepce. Zítra si samozřejmě dojdu pro test ale jsem z toho teda celkem špatná, další dítě jsme už neplánovali.

sebestka
•
13. črc 2021

@aurelie34 A nejsou to střeva? Jinak samozřejmě žádná antikoncepce není 100%, ale rovnou, že už by si cítila i pohyby a nezjistila těhotenství dřív, mně přijde minimálně možné.

michaelarousova
•
13. črc 2021

@aurelie34 znam pripady ze pres to otejotnely☺️Ale ty pohyby? To mi neprijde pravdepodobny to uz by se jednalo treba o 15tt

aurelie34
autor
•
13. črc 2021

@sebestka na střeva mi to tedy nepřijde. Citim to různě po břiše, jak v podbřišku tak i kolem pupíku. A myslím si že bych těhotenství klidně přehlédnout mohla. Nikdy jsem netrpěla na nějaké nevolnosti a tím že nejsem úplně hubená 170/ 80 kg tak by se i rostoucí břicho ztratilo.

kocila
•
13. črc 2021

@aurelie34 test ti odpoví a třeba zažene tvé obavy😉

sebestka
•
13. črc 2021

@aurelie34 Tak uvidíš, sama jsem zvědavá. Dej pak vědět. 🙂

michaelarousova
•
13. črc 2021

@aurelie34 kazdopadne dej vedet ☺️ Tohle me zeda zajima 😂

aurelie34
autor
•
13. črc 2021

@michaelarousova tak proč bych nemohla být v 15tt, MS díky tělísku nemam, a když člověk neví že je těhotný tak se moc nepozoruje. A s dvěma malyma detma už vůbec ne, to jsem rada že vše zvládnu a večer se odvalým do postele. Jediné čeho jsem si všimla že jsem hodně unavená ale přičitala jsem to dětem a špatnému spánku.

michaelarousova
•
13. črc 2021

@aurelie34 pro me je to nepredstavitelne protoze me bylo vzdy od sameho zacatku zle ☺️ Sle mozne je vsechno🤷‍♀️ Take treti tehu tak pohyby muzou byt daleko driv☺️

goovana
•
13. črc 2021

@aurelie34 jako nemožné to asi není...
To by mě zajímalo jak tohle dopadne
A test sis nedělala ?

betty20
•
13. črc 2021

@aurelie34 kamarádka přes mirenu otěhotněla, přišla na to náhodou, kdy se začala cítit ,, těhotně,, podle lékaře, byla mirena špatně zavedená, když už se s tím srovnala, skončilo to nakonec samovolnym potratem

jako_mala_holka
•
13. črc 2021

Tak možné je všechno, nic není stoprocentní... Ale fakt mě to zajímá teda

kocvarovas
•
13. črc 2021

@aurelie34 sama jsem Mirenu měla a řešila to stejné.. Já teda necítila pohyby, ale najednou jsem měla pocit bolavých nalitých prsou. Myslela jsem, že mě klepne. Malé bylo asi 3/4 roku.. Druhá 3 letá... Test byl naštěstí negativní a těhotenství se nekonalo.. Podle mě, pokud je tělísko dobře usazené, tak otěhotnět nejde.. Ale klidně se ti mohlo nějak někam posunout...

sirinfirst
•
14. črc 2021

Pokud by se jednalo o pohyby, navíc až k pupíku, byla bys už cca v půlce těhotenství.. Obávám se, že test by byl negativní, protože domácí testy tak vysokou hladinu HCG už zase neumí vyhodnotit.

sarkasv80
•
14. črc 2021

Ano otěhotněla přes tělísko kamarádka,ale po odstranění samovolně potratila za pár dní

baraskaska
•
14. črc 2021

No ja mam treba obcas puls v te oblasti kde by mohli byt pohyby a tehotenstvi to opravdu neni ackoliv to je citit hodne podobne. Ale myslim ze zadna antikoncepce neni stoprocentni. Takze ta moznost je asi vzdy ikdyz jen uplne minimalni.

te_reza
•
14. črc 2021

Tak cooo?

marselina
•
14. črc 2021

@te_reza taky jsem cela napnuta co paní napíše

goovana
•
15. črc 2021

@marselina ja taky 🙂

kakret
•
15. črc 2021

Kdysi jsem viděla fotku novorozence s tělískem v ruce. nevím jak moc byla reálná. Ale teď se mi vybavila.

marselina
•
15. črc 2021

@kakret moje kamaradka takto porodila chlapečka, ten měl telisko zase v nozicce

andycr
•
15. črc 2021

@marselina co že? To je mazec. 😱