icon

Těhu? 4 dny do očekávané MS dvě čárky na testu

lendule2
6. led 2016

Ahoj holky. vím, že těchto a jim podobný otázek je tu spousta. Mám 4 dny do očekávané menses a 13DPO. prsa mne bolí fakt dost, podbříšek také. Odpoledne mi to nedalo a udělala jsem si test (ráno je lepší to vím). Ale po 3 minutách tam byli 2 čárky a ta spodní jen o trochu slabší. Nechce se mi věřit, že bych mohla býr těhotná. Je to možné? Díky za odpověď.

Strana
z2
lendule2
autor
11. led 2016

@pekkaa Aha 🙂 Tak to stejně brzy na dr. Nic neuvidí (krom váčku)

pekkaa
11. led 2016

@lendule2 jj, lepsi je prijit si rovnou po srdicko. Jinak to zbytecne stresuje.

lendule2
autor
11. led 2016

@pekkaa : Srdíčko je vidět až v 8tt?

pekkaa
11. led 2016

@lendule2 ja byla 6+3 (tj 7ny tyden) a uz bylo videt. Pockej 2 tydny a podle me uz muzes jit.
V prumeru v tom 7mem je uz vudet

kropice
11. led 2016

pekkaa měřila sis bazální teplotu v těhotenství, jak se ti pohybuje a jak se pohybuje, když bych těhotná nebyla

pekkaa
11. led 2016

@kropice merila jsem ji nekolik cyklu, pokracovala i po otehotneni jeste nekolik dnu.... Pak jsem prestala. Ten graf muzes najit u me na blogu.
Tehotetenstvi na grafu se pozna tak, ze bud tam je implantacni pokles (ten tam mam ja). Nebo po implantaci dojde jeste k dalsimu narustu teplot, ktere jsou jeste vyssi nez teploty po ovulaci.. Ale ne kazdy to tak ma. Kazdopadne pokud se teploty po ovulaci drzi nahore aspon 17 dni, tak se pravdepodobne jedna o tehotenstvi.
Nic jineho ti to potvrdit/vyvratit nemuze. Musis jenom cekat jestli zustane dlouho nahore anebo ne.
Nemuzes se ani koukat na konkretni teploty, protoze kazdy to ma jinak. Nekdo je na 37, nekdo na 37,4..je to proste ruzne. Dulezity je rozdil mezi teploty pred ovulaci a po ni.

kropice
11. led 2016

jo jasný, a když jsem brala tu antinu nepravidelně, tak to ovlivní ovulaci, v životě jsem tohle nezkoumala, momentálně mám 37,4 , teď odpoledne a je to poprvé co jsem se měřila,nikdy mě to nenapadlo

kropice
11. led 2016

pekkaa @ a prosím ještě, jsem asi úplná blbka, v životě jsem si tohle nevedla, kdy se ti ukázal pozitivní TT, poprvé, jsem 15. den od pohl. styku, kdy si mám zkusit, zatím negativní, PS byl 26. 12 přesně a jaká je teda teplota, když bych těhu nebyla, díky

kropice
11. led 2016

a prosím ještě, nemohou bazálku ovlivnit antibiotika, ode dneška beru, na močový měchýř?

pekkaa
11. led 2016

@kropice to urcite muzou..

kropice
11. led 2016

takže se může zvýšit? měla jsi to někdy, když už si to takhle krásně vedeš?

kropice
11. led 2016

pekkaa @ jinak moc gratuluji k chlapečkovi

kropice
11. led 2016

holky, klíďo někdo přidávejte i další názory, budu ráda

sandi777
14. led 2016

@kropice já jsem zvědavá jak dopadne
@lendule2 😁😁

pekkaa
14. led 2016

@kropice ja jsem antibiotika nebrala, takze osobne to vyzkousene nemam, ale mam to vsechno nastudovane🙂

pekkaa
14. led 2016

@kropice a me se prvni pozitivni test ukazal uz 11 dni po styku. Ale toto je individualni. Muze to byt i hodne pozdeji...

kropice
14. led 2016

to já jsem zvědavá, taky jak dopadnu, našli mi bílkovinu v moči a v laborce ňáký epitelie a 2 bílý krvinky, beru antibiotika na močový měchýř, ale doktorka řekla, že na zánět to nevypadá a dozvěděla jsem se, že s těhotenstvím by to souviset nemělo, měla jste to někdy některá, od čeho by to mělo být, jinak čekám na ms

kropice
14. led 2016

a jinak již 14 dní bolesti v podbříšku, jak když ledviny, třísla a střílí mě to i do nohy, tak fakt nevím, antibiotika trochu zabrali, bolest se trochu sklidnila

kropice
15. led 2016

Holky, já vím, že to sem vůbec nepatří, ale odpovězte mi některá, co by to mohlo být, jsem tady z toho docela nešťastná a už nevím kudy kam ☹

kropice
15. led 2016

a dokdy bych mohla čekat ms, mám to normálně nepravidelně, v út jsem dobrala platíčko antiny a včera jsem si dělala TT a na něm nic

pekkaa
15. led 2016

@kropice podle me mas proste chytene mocove cesty. Taky na to trpim a mivam podobne stavy..

A kdyz mivas nepravidelnou ms, tak je to fakt tezke rict do kdy mas cekat☹.. Musis asi proste jenom cekat

kropice
15. led 2016

jj, moc díky, ale já jsem na to nikdy netrpěla a v 1. těhotenství jsem bílkovinu v moči měla taky, ale takhle ukrutný bolesti ne

pekkaa
15. led 2016

@kropice to asi nebude tehotenstvim.. Asi proste nastydnutim

kropice
15. led 2016

budu doufat, díky za podporu

lendule2
autor
19. led 2016

Tak holky, zítra jdu pro verdikt na gyndu 🙂 Držte mi palce 🙂

sandi777
19. led 2016