icon

Těhu? Co myslíte holky?

dana1711
12. bře 2017

Po trictvrte roku snazeni dnes tohle, co myslite? Mam dva dny pred menses a uz 5 dni spinim, klasicke krece jak pred menstruaci. Vidite slabou carku?, nebo uz blbnu 🙄

Těhu? Co myslíte holky?Těhu? Co myslíte holky?
Strana
z3
jullli
15. bře 2017

@sluuniicko urcite nee a bude vse v poradku 🙂

sabinanaty
15. bře 2017

@arielka222 chci se zeptat jak fuguje tehotenska kalkulacka prave me to poradila kamaradka tak me to docela zajima jestli to neni nejaky for

adusku
15. bře 2017

@sabinanaty
Až budeš mít 1000% jistotu že jsi těhotná, tak ti těhu kalkulačka ukáže dle termínu posledni ms, v kolikátém týdnu jsi....

Rozhodně ti neřekne jestli jsi nebo nejsi těhotná....

absintka19
15. bře 2017

@sabinanaty ???? I tady pises? Jak by mela fungovat? Jsou ruzne typy-zadas den posledni MS.
Tak si to najdi na netu probuh, je to orientacni vypocet.
Těhotenská kalkulačka
V těhotenské kalkulačce si můžete spočítat týden těhotenství, trimestr, předpokládaný termín porodu, počet dní do termínu porodu.

http://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka

kusanagi87
12. led 2018

Holky, prosím vás - co si myslíte o následující situaci. Mohla bych být těhotná? Po vysazení HA pro kojící v září jsem měla problémy s nízkou sliznicí a pořád ne a ne dostat menstruaci. A vzhledem k tomu, že se snažíme o 2. mimi, tak problém. Byla jsem i u doktorky, začala jsem užívat Inofolic a kontryhelový čaj a 5.12 se dostavila menstruace. Od té doby už jsem měla bolest vaječníku (poslední týden v prosinci) i zvýšenou teplotu (v minulém týdnu nejvíce), menstruace ještě nepřišla, ale těhu testy (2 značky) pořád negativní.
Chtěla jsem znovu začít pít kontryhel, ale při těhu se nemá. Tak to nechci raději riskovat.
První syn se nám podařil tak, že se mi menstruace zpozdila a těsně před ní byla ovulace, takže jsem otěhotněla až tak těsně před potenciální mensturací. Takže si říkám, zda to nebude i teď ten samý případ. Trochu panikařím, zda už by nemělo něco na testu být 🙂, ale zase minule byl duch až 14 dnů po.

PMS nemám, jen mi bývá špatně dopo a k večeru a také mám pocit, že nestíhám s dechem - ale jsem i ještě trochu nachlazená, tak to může také souviset s tím.

sabinanaty
16. led 2018

Ahoj holky je mozne v 14 dc mit slabe pozitivni tehu test ???

Strana
z3