Těhu test. Bere se krev na hCG na lačno, nebo se můžu najíst?
Ahoj holky. Jdu si pro radu. Už jednoho prcka doma mám, má rok a půl. A dnes na testu byl duch. Slabě viditelný, ale teprve dnes mám termín ms. Ale k mému dotazu. Zítra mám preventivní kontrolu na gynde. Objednaná jsem na 10:30. Samozřejmě jim to řeknu, ale vidět asi nic nepůjde. Budou mi teda brát krev? A bere se krev na hcg na lačno, nebo se můžu najíst. Děkuji a přikládám foto testu

@ema90 děkuji. Jako já to nějak nehrotím. Ale můj doktor na konci března končí a předává ordinaci a všechny pacientky k němu musí přijít. A bohužel už do konce března nemá jiný termín. Tak to nemůžu posunout. Jen jsem byla zvědavá, co mě asi čeká. Se synem jsem šla poprvé až v 6 týdnu a už tam bylo i vidět srdíčko. Tak nemám zkušenost s tak brzkou návštěvou. A děkuji za odpověď
Mě dr krev na Hcg ani nebrala, objednala mě na 6tt a tam se už nabiraly 4 ampule.Na den zpoždění máte opravdu slabého ducha, tak přeji ať sílí a je vše v pohodě 🙂
@lucmd Já tam ducha vidím, takže určitě test hcg z krve. Na lačno být nemusíte, mě krev vzali i po 10té hodině a v 14:00 jsem už věděla výsledek. Takže přeji hodně štěstí. 🙂

@lucmd Videt urcite nic nepujde a na lacno byt nemusite, ale nevim, jestli vam v 10:30 krev vezmou. Muj doktor odebira krev jen do 7:45.
A hlavne jeden odber krve nic nerekne, ve stredu na nej bezte znovu.