Těohtenský test - rýsuje se tam něco?
Krásný den holky, 🤗
Už přes 2 roky snažení mam poprvé vážně pocit že se snad zařadilo. 😁 Dneska sem zašpinila a nedalo mi to nebo mi je uz cca 2 dny pěkně zle.
Asi na mě leze chřipka a mam i zvýšenou teplotu 37.2 napnuté prsa jak blázen a neskutečně bolestivé 🤔.
Zkusila sem TT sem 2 dny před menstruací. Možná se tam začíná něco rýsovat při velké fantazii. Budu ráda za Vaše názory.. 🤗 Čárka vyběhla cca do 3 minut.

taky nic nevidím :/ ale chápu tě, my se snažili 6 měsíců, než to vyšlo a viděla jsem čárku i tam, kde opravdu nebyla :/
ja tamneco vidim ...
Nic nevidno pred ms nema cenu testovat. Symptomy mohou byt vsugerované a s prichodem ms zbytecne slzicky. Treba se zadarilo, ale chce to vyckat do vynechani 😉
Nic nevidim..kdyby si byla tehu nejspis by to neco bylo uz 2 dny pred ms mnohem silnejsi..ale.jsou i pripady kdy se ukazali az dyl. Drzim palce
taky nic nevidím, vážně to chce počkat, nic není ztracené.....nicméně na příznaky těhotenství je hodně brzy...ty začínají až tak v 6-tém týdnu
Zkus jeste vydrzet...na fotce to moc nevidim..ale ve skutecnosti to muze byt jinak. Drzim palce...
Bohužel tam spíš nic není, ale i kdyby ti tu 10 lidí napsalo, že tam toho loveného ducha vidí, nebylo by to třeba před MS vůbec k ničemu. Tohle testování před MS je zbytečný stres navíc. I kdyby tam nějaký náznak byl, tak to za dva dny může být jinak...
Nic nevidim. Bohuzel. :(
Nic a před ms nemá smysl testovat. A to říká někdo kdo se snažil téměř 3roky
Vyckej a uvidíš 🙂 mě se druhá čárka ukázala a skoro před druhou MS
S jistotou se dá brát tt az týden po vynechané menstruaci. Mně se tedy ukázal skoro týden před menstruací, ale já mela krátké cykly a ovulaci někdy 8.DC 🙂. Někdo ji má třeba až 20DC, takže musí na pozitivní test čekat i týden po začátku vynechané menstruace 🙂.
@salominx já tam něco vidím a měla jsem to podobné u předešlých dvou těhu(to jedno bylo MA)a to druhé jsem nyní v 19tt🙂
taky jsem testovala ještě před ms a to z důvodu občasného krvácení, co trvalo několik dní a bylo právě před termínem ms a já se cítila prostě "těhotně" a ty testy jsem obden opakovala a sílily...
Ale na druhou stranu, tři děti, co už mám narozené-u nich jsem ani v den očekávané ms neměla náznak čárky,ale až několik dní po vynechání😉 jsem našla //.
Chce to počkat a zkusit testovat za dva dny..nebo digi test a nebo jako samoplátce na krev.
držím palečky aby to vyšlo❤

Sakra, ja teda nevidim nic? :( zkousej znovu dalsi dny. . .snad se zadari ;)