Test 20 dní po styku. Je možné, že mohu být těhotná?

3fialka3
1. črc 2020

Dobrý den, již 6 let beru pravidelně antikoncepci Jeanine. Menstruaci jsem měla 24.5. a pohlavní styk jsem měla 12.6. partner se do mě neudělal. Nyní jsem měla menstruaci 23.6, ale pouze 3 dny velmi slabé krvácení s průhledným lepkavým hlenem. Od začátku tohoto týdne mě mírně pobolívá břicho a podbřišek hlavně při pohmatu. TT (Intimed) jsem si dělala dnes ráno a ukázal mírně skoro neviditelnou čárku, druhý (Dr.max) neukázal nic. Je možné, že můžu být těhotná? děkuji

vendelinka08
1. črc 2020

@3fialka3 myslím, že těhotná nejsi, ale může tam být jiný problém, takže bych zavolala na gyndu a zkonzultovala. Hlavně kvůli té bolesti. Můžeš mít třeba cystu. Těhotenství bych vyloučila, bereš antiko a partner se do tebe neudělal. Takže tak.

3fialka3
autor
2. črc 2020

@vendelinka08
Dnes ráno jsem dělala ještě jeden test a vyšel negativně takže problém je asi někde jinde. Zajdu na gyndu.

theuska29
2. črc 2020

Určitě zajděte na gyndu ;) Já jsem měla styk 24. 2. a 11. 3. (2019) jsem byla na gynekologii kvůli bolestem a byla jsem těhotná. Na ultrazvuku byla vidět dutinka, ale pro potvrzení se čekalo na výsledky krve.
Nedávno jsem měla opět bolesti v podbřišku, šla jsem na gynekologii a tentokrát šlo o zánět dělohy a vaječníků. Takže raději zajít ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru