Test, ale 20 dní před ms. Mám ho brát jako pozitivní?
Ahoj mam problemek mám 20dni do ms a udělala jsem test viz foto mám to brát za pozitivní?jsem z toho paf může se test mylit nebo mám cystu to asi nevíte já vím.minuly měsíc sex nebyl.tak nevím proč test takový

to musi byt troll tohleto protoze 20 dni pred ms a jeste kdyz nebyl sex si snad nikdo test nedela...
Nebyl sex a mas 20 dnu do ms? To si druhá panenka Marie?
@lachtanice86 byl ale ne minulý měsíc.
pokud nejsi troll,jakoze na 99% jsi tak se proboha radsi nemnoz...
Ne tento test nemůžeš brát jako pozitivní. Ale to snad sama vidíš..
Problémek máš, to jo...
20 dní před MS.. to ta minula skončila tak před pěti dny ne? a hledání duchu tam kde nejsou... anonymní trollll
Tak kdy? Předminulý měsíc?
@terezanovotna30
ma problemek ale v hlave,ne na testu :D
Vy jste všichni bože můj to je něco s vámi.😀jo před 5 dny určitě vy si pořád tady děláte z lidi srandu a pic.... Měli by jste se zamyslet
Tak příště napiš zadání srozumitelně a nevzniknou zmatky.. jako věta minulý měsíc sex nebyl, když je skoro konec června to je perla.. 🙂
Ale je to pravda já nelžu jako někdo víš takže ano sex minulý měsíc nebyl!
Ale víš jak to zní? Že si měla poslední sex v dubnu, proboha zamysli se 🙂..
Ani v dubnu
To je marné, to je marné 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Jojo holka máš pravdu
Na testu je sice vidět hodně slabá čárka, ale pokud jsi za poslední měsíc neměla sex, těhotná nejsi, to už by bylo těhotenství starší a test jasně pozitivní.
Může to být i vadný test, zkus jiný.
Tak muzes laskavě napsat kdy byl nechraneny sex?
Byl 14.6.a 15.6
no a poslední ms zacala a skončila kdy? Jak dlouhé mas cykly? Vis vubec jak funguje cyklus?
Posledni MS byla 20skoncila ten týž den byla hodně slaba.ms je pravidelná jak hodinky.cykly jsou dlouhe 29az 32dni jaký cyklus
Tak jestli byl 14.6. nechráněný sex a 20.6. spíš asi jen špinění nebo slabé krvácení, tak to klidně můžeš být těhotná. Předtím byla menstruace kdy?
Před tím byla ms 14.5ted v červnu přišla trochu opozdena měla jsem hodně stresu.ale jinak chodí jak hodinky ano slabě krvaceni jenom.
@volfici já doufam ze budu u jen MS je ještě daleko.sem tam mám bolesti v podbrisku a ještě jedna maličkost beru léky na stitnou zlazu mám ji špatnou mírně.ale to nemá s tím nic spolecneho
Takže si neměla sex minulý měsíce ale nakonec si ho měla v červnu? Tomu nerozumím. Máš krátce po menstruaci která byla normální ? Nezdá se mi to..
Měla jsem ho jen v červnu co nechapes??
Kolikrát do měsíce sem budeš ještě dávat ty negativní testy?? Po padesátý ti tu radíme, nauč se něco o menstruačním cyklu.
Negativní aha další co nemá oči v pořádku asi že
Ty sis asi zapomněla přečíst návod. Dvě čárky jsou pozitivní, jedna čárka (každý tvůj test) je negativní. Ráda pomůžu vysvětlit.

Ja tam vidím hoodne slabeho ducha.