Test asi 15 DPO. Duch?
Co myslíte holky?? 35 DC, test sluníčko 10.

@lilian2111 takdle vypada vadny test? Mam to v planu. Dekuji
@uplnenormalniholka na fotce je čárka jen z půlky vybarvená jak má, takže tak podobně vypadá vadný test 😕 čárka má být celá a vybarvená. Držím palce
@lilian2111 aha 🙂 tak bohuzel
zkusila bych spíše nějaký test z lékárny
@jjasmina mam dr max na zitra, ale ty pry nejsou taky dobry 😃
Ja jsem měla Dr max a ukázali mi krásně a správně, že těhotná jsem. Jelikož jsem tomu sama nevěřila tak jsem si potom koupila ještě clearblue a ten ukázal, že opravdu jsem 😊
@uplnenormalniholka Zkuste a uvidíte, já mám dobrou zkušenost s Mamatestem nebo digi test Clearblue , ale ten je až citlivostí 25. Mamatest má víc barviva než test Dr max, ale zkuste zítra a uvidíte. Mě Mamatest ukázal ducha tři dny před ms
@jjasmina jj vyzkousim, ale 18 dni od styku uz by byli hezky carky tak tomu moc nedavam. Dekuju 🙂
@uplnenormalniholka ale ne, holky te strasi. Je to uplnr normalni slaba carka. Na mobilu s SAMOLED displejem ji vidim po cele sirce testu.
Drzim palce dal.
@sudylichozrout Tady jeste jedno foto mozna lepsi, tady vypada po cele sirce 🤷🏼♀️
@uplnenormalniholka nemáš nějaký foto víc na světle?
Je vidět normálně celá hned na první fotce 👍 žádný vadný test, držím palce 🙂
@uplnenormalniholka pozitivní test😊držím palce
Nechci strasit, ale ja mela na Slunicku jednou ducha netehotna. Cetla jsem, ze nejsou moc spolehlive. Zkus GS Mamatest.
@uplnenormalniholka já myslím, že je to pěkná čárka a nic jiného bych v tom nehledala..kdyby tam HCG nebylo, nic by se neobjevilo
@uplnenormalniholka Podla mna to nie je chybny test ,ale ciarka. Dnes si neskusala dalsi?
@uplnenormalniholka je tam carka. Klid. Nevim, proc to musi byt hned vadny test.
@nina004 dnes test negativni, takze tento byl asi falesne pozitivni nebo vazne vadny 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
@veronika0209 Ze jsi tehotna. Gratuluji 🙂
@sudylichozrout je mi 35 a snažíme se teprve měsíc, tak se mi tomu moc nechce věřit, ale dekuji. 😉
@veronika0209 Tohle je jednoznacny vyslesek testu. Tak at je vse cajk! 🙂
@sudylichozrout Moc dekuji.
@veronika0209 krasny dve carky moc gratuluju 🙂🙂🙂
@uplnenormalniholka Moc dekuji, už je to úplně jasne. 😉 Vůbec nechápu, jak je to možné. 😂 Držím vám všem palečky, at to jde co nejsnadneji a nejrychleji. 🙂

Bohužel to vypadá jako vadný test. Čárka je z půlky. Zkus zítra další.