Test. Co si o něm myslíte?
Ahojky prosím o radu dělala jsem si test cca 6dni do ms jen tak bolelo mě prsa a břicho po zaschnutí duch budete ho taky děkuji nevím co si myslet ☺️.

Mohlo by to tam bejt, hold ted zaleží jak se uchytí 🙂 Držím palce
Myslíte no teď nevím jestli cca 6nebo 7 ale jak test byl mokrý tak tam nic nebylo ale až právě po zaschnutí tak právě nevím no 🙂🤔
na pribalovem letaku k testu je jasne napsano, kdy se ma vysledek odecitat... urcite to neni po zaschnuti! takze pockej a udelej si radny test v den zmeskane ms...
Tak pokud bude bílí po dalším testování tak to pak byl plány poplach 🙂
dr mi kdysi řekla , že je zbytečné si dělat test před ms , kolikrát se totiž stabe, že těhu samo odejde a pak sme z toho jen ve stresu, ale držím palce at to vyjde 🙂
@jituli84 znám spoustu holek co testovaly dříve než měly a testy jim dělaly čárky, pak přišla ms. Testovaly tedy dříve, než měli, ale díky tomu zjistily, že potřebují léky na podporu, udržení plodu a potom se mimi uchytilo. Kdyby netestovaly, přišlo by se na to až bůhví kdy, všechno špatný je pro něco dobrý.
Ale prsa mě bolí tož před ms nemám tak uvidíme no hodně chodím čůrat taky.
Holky bolí mě dost břicho ale ms mám dostat až ve středu nemám to nikdy spíš teď jsem hodně zaslíbila hnědé tak nevím.bud se to rozjede nebo ne 🤔

@svlocicka udelej si test v den ocekavane MS.. pokud bude silit, tak je to jasne 🙂 drzim palce...
Ale duch 6 dni pred MS to vypada nadejne..