Test Dr. Max negativní, Livsane slabě pozitivní. Stalo se někomu?
@anonym_autor já něco málo vidím na Dr Max. Kdy máš mít ms? Zkus za dva dny znovu 🍀
@klchudik za 4 dny má přijít, ale posunula se mi ovulace, takže možná přijde ms drive..
@anonym_autor pockala bych na datum Ms zatim nic pozitivního
@anonym_autor pockala bych na datum Ms zatim nic pozitivního
@anonym_9380df ano čekám, spis se ptám zda někdo nemá taky takovou zkušenost 🙂
@anonym_autor Vidím slabého dušíka na obou. Ono každá značka má jiné barvivo. Mě takhle trochu vyděsilo když jsem na mamatestu měla hezkou čárku, a na jiné značce sotva viditelný duch. Tak jsem dělala jen mamatesty,a bylo vidět jak krásně sílily.
@anonym_autor Vidím slabého dušíka na obou. Ono každá značka má jiné barvivo. Mě takhle trochu vyděsilo když jsem na mamatestu měla hezkou čárku, a na jiné značce sotva viditelný duch. Tak jsem dělala jen mamatesty,a bylo vidět jak krásně sílily.
@klokanka31 Ano, právě mi dělal mamatest falešné duchy, jeden den byl duch, druhý ne, třetí ano 😀 Tak držte palce.. Ja právě na dr max nevidím nic
@klokanka31 Ano, právě mi dělal mamatest falešné duchy, jeden den byl duch, druhý ne, třetí ano 😀 Tak držte palce.. Ja právě na dr max nevidím nic
@anonym_autor Já dělala mamatesty spoustu let, a nikdy neukázaly falešné duchy...
@anonym_autor Já dělala mamatesty spoustu let, a nikdy neukázaly falešné duchy...
@klokanka31 ja taky, ale 2x me zklamal bohužel
@klokanka31 ja taky, ale 2x me zklamal bohužel
@anonym_autor A nemohla jsi mít biochemko?
@anonym_autor A nemohla jsi mít biochemko?
@klokanka31 to netuším, v prosinci jsem potratila v 23tt, ale že bych jeden měla pozitivní test, další den ne a pak zase ano je divné
@klokanka31 to netuším, v prosinci jsem potratila v 23tt, ale že bych jeden měla pozitivní test, další den ne a pak zase ano je divné
@anonym_autor Já to takhle jednou měla, a bylo to biochemko.
@anonym_autor Já to takhle jednou měla, a bylo to biochemko.
@klokanka31 ja to tak mám každý měsíc, ale pouze mamatest
Malého dušíka se mi zdá že vidím na obou testech.
@maruskapt dekuji, jsem sama zvědava jak to dopadne 🙂
@anonym_autor Také jsem moc zvědavá🙂
@maruskapt dnes ms bolesti a test negativní ☺️

@anonym_autor já něco málo vidím na Dr Max. Kdy máš mít ms? Zkus za dva dny znovu 🍀