icon

Test. Duch?

lucca0
3. pro 2019

Holky, je to duch?

Test. Duch?
Strana
z3
klchudik
3. pro 2019

@lucca0 tak to jooo 🙂 já měla prvního ducha 14 DPO 🙂

jituli84
3. pro 2019

@klchudik špatně jsem označila 🙂

lucca0
autor
3. pro 2019

@jituli84 to je jasny, ono ani po srdceni akci neni nic jisty zejo..

jituli84
3. pro 2019

@lucca0 no já jsem ve 30tt a můžu říct, že po těch fiaskách si stejně nejsem jistá ani ted...

lucijeennaa
3. pro 2019

@lucca0 tu už něco malinko vidím 🙂

lucca0
autor
4. pro 2019

Spodni dnes rano, vrchni vcerejsi.

jituli84
4. pro 2019

@lucca0 tak užžž 🙂 super, jen at je vše v pořádku 🙂

lucca0
autor
4. pro 2019

@jituli84 uz to neni zadny loveni 😅 dekuju, snad ano ❤

jituli84
4. pro 2019

@lucca0 Tak už nelovte 🙂

patmouse
4. pro 2019

@lucca0 Ja myslim,ze ono neni jisty nikdy nic... to nemyslim zle, ale taky jsem si rikala,ze budu klidnejsi -az bude carka silnejsi -az bude srdecni akce -az bude za nami prvni trimestr -az bude dite v poradku na svete...
Ted mam dve deti a v podstate by se clovek porad mohl neceho bat...Tak se raduj z kazde malickosti,at to dopadne jakkoli 😉💗

klchudik
Autor odpověď smazal
jituli84
4. pro 2019

@patmouse jj to máte pravdu, dřív když jsem objevila na testu dvě čárky tak jsem to brala jinak než po druhéí a potřeti :( jsem sice 30tt, ale beru to pořád se skromností a rezervou .Ikdyž je fakt , že ted jsem se dostala nejdál , tak snad to klapne 🙂

lucca0
autor
4. pro 2019

@patmouse joo, ja uz jednu cacoru doma mam. Ma 3,5. Takze vim, jak to myslis. 😅

barcachejn
4. pro 2019

@lucca0 Krasne vam zacal silit 🙂 preji hodne stesti ted uz je to na miminku jestli se mu u vas bude libit a udrzi se🍀❤

lucca0
autor
4. pro 2019

Vazne je to tam.!! ❤❤❤

katka22688
4. pro 2019

@lucca0 super, můžu se zeptat ktorý dpo si?

lucca0
autor
4. pro 2019

@katka22688 11DPO

jituli84
4. pro 2019

@lucca0 Jee měla jsem stejný, taky jsem měla dva 🙂

patmouse
4. pro 2019

@jituli84 Moc drzim palce.🍀
Ja kdyz objevila dve carky poprve,byl to neskutecnej adrenalin...za necele 2 tydny na ultrazvuku dve srdicka... a za dalsi dva tydny uz ani jedno... nechapala jsem tehdy proc...proc ja...proc aspon jedno nezustalo... Nastesti pak obe dalsi tehotenstvi byla uplne v poradku. Rekla jsem si,ze co se ma stat,to se stane a snazila jsem se nemyslet na vsechny mozny negativni scenare...

patmouse
4. pro 2019

@lucca0 Tak drzim palce 🍀

jituli84
4. pro 2019

@patmouse Jako tady ta fotka je právě z toho prvního těhu, která nedopadlo, začala jsem krvácet kolem 8tt. Ted jsem ve 30tt a od začátku pořád nosim intimky a jsem daleko opatrnější. Tentokrát když mi dr nutila neschopenku od začátku, tak jsem ani neprotestovala. Ale snažím se myslet pozitivně, ikdyž někdy mám pochybnosti, chtěla bych tak ultrazvuk doma a furt si to pouštět na bedně 😀

patmouse
4. pro 2019

@jituli84 Jo,to uplne chapu. Taky byly momenty,kdy jsem na to myslela vic a nejradsi bych taky mela ultrazvuk doma. Ale presne - to nejlepsi je myslet pozitivne.
Nez prisel ten potrat,tak jsem se tim moc nezabyvala, proste jsem myslela,ze otehotnim,odnosim to a porodim to a vsechno bude sluncem zality... Ale i kdyz je to ta nejprirozenejsi vec,tak ono to tak jednoduchy neni...

jituli84
4. pro 2019

@patmouse Napsala jste to uplně přesně, taky mi to přišlo samozřejmost. Známá mi říka, že se furt o něco strachuju, ale potrat si nezažila a kdo nezažije, opravdu to nepochopí

patmouse
4. pro 2019

@jituli84 Jojo,kdo si zazil ten krasnej scenar bez jakychkoli problemu to nikdy asi nepochopi...

jituli84
4. pro 2019

@patmouse to je absolutně bez šance...

barcachejn
4. pro 2019

@jituli84 Kdyz jsem mela nevydarene tehu take jsem mela na clearblue 2-3tt akorat ze za tyden a neco jsem si ho udelala znovu a bylo tam zase tohle,bylo mi divny jakoby HCG nerostlo a bohuzel mi potvrdily ze se snizuje. Ted kdy se nam to doufam uz vydarilo jsem mela 1-2tt a za 14 dni uz 3+ tak jsem mela jistotu ze tentokrat roste 🙂

jituli84
4. pro 2019

@barcachejn já to takhle zkoušela a zvyšovalo se, pak plác dolů...

lucca0
autor
5. pro 2019

Carka sili, hcg z krve potvrzeny, 41 jednotek ❤

klchudik
5. pro 2019

Já dnes takto. Na krev jdu az v pondělí

barcachejn
5. pro 2019

@lucca0 Krasne,tak ted at se spuntik udrzi moc vam to preji🍀

Strana
z3