Test. Duch?
Holky, je to duch?

Vidim a presne takovim jsem taky zacinala take preji at sili 🙂))
Já nevidím. :-/ Ale taky tu nepíšete zda máte ještě před MS, nebo už po... Na tom taky záleží.
@lucijeennaa 4dny do MS, 24DC ovulace byla 14 nebo 15DC
Pokud mate jeste 4 dny do MS tak by to mohlo odpovidat 🙂 ja takoveho mela 3 dny pred MS udelal jsem si ho jen proto ze uz jsem mela nejake priznaky a mela podezreni 🙂 vysel mi stejne jako vam a jsem 21tt 🙂 zatim bych to videla nadejne 🙂
@barcachejn dekuji a gratuluji, snad mi to taky dopadne dobre. 🙂
@klchudik a ted pod tim je dalsi den?
@lucca0 Drzim vam palecky 🍀ono pred trou MS je to takove no ze si clovek nemuze byt jisty muze to odejit s MS ale taky nemusi 🙂))
@barcachejn to samozrejme vim, ale ta zvedavost a nedockavost....😅
@lucca0 Chapu :D :D ja jsem si ty prvni testy ani neschovala :/ jsem po jednom SP takze jsem tomu zase neverila a bala se ze me zase miminko v prvnim trimestru opusti ted lituji ze jsem si aspon jeden neschovala 🙂
@lucca0 ja na textilu vidím slabého ducha, jak píšu holky testujem znovu za 2 dní. Ale je to veľmi nadejne
@leniczka23 To uz byla pekna carka na to ze to bylo 5 dni do MS 🙂)
@leniczka23 tak to jsou krasny carky, zadne loveni 😀
@katka22688 prave si rikam, ze kdyby to byla ryska, tak to neni zbarvene..
@barcachejn taky sem cumela, jelikoz u jednicky byla v den vynechane ms sotva to co ted 9dpo..😁
@lucca0 vid..no nicmeme a tvym testu vidim a vidim krasne ruzovou..takze drzim palce.
@leniczka23 dekuju, zkusim dalsi zitra rano..
@lucca0 No prosim nadhera 🙂))
Tak snad bude silit. 🥰
Ono ani dálnice nemusí ještě nic znamenat, trochu vám odlehne až bude na ultrazvuku srdeční akce, držím palce 🙂

@lucca0 Ja tam neco vidim, zkusila bych za dva dny jestli bude silit 😊 mela jsem to nekolikrat a nikdy nic... tak budu drzet palce at je to u tebe jinak.