Test GS Mamatest. Vidíte něco na mém testu?
Holky, mám halucinace nebo vidíte při zamouření očí něco málo jako já?
Jsem dnes 10DPO a 30DC cykly mívám dlouhé 32-34 dnů, nějak mi to nedalo ráno a zkusila jsem se testnout, já vím, já vím brzy. 🙈
Označila jsem Vám kde ducha vidím na denním světle při zamouření očí já a přidávám foto i v negativu, jedná se o test GS Mamatest, jaké máte s ním zkušenost? 🙊

S testem mám tu nejlepší zkušenost z asi všech testů, co jsem zkusila. Měla jsem ovšem pravidelnou ms a bylo vidět už 3 dny před ms hezkou čárku. U tebe nevidím, treba je moc brzy
A já na tom prvním náznak vidím.
Já vidím 🤩 tak přeji hodně štěstí ať se z ducha brzy lajna 😁
Negativní
Minidušíka vidím, 10DOP mi ani nešel vyfotit, takže naděje umírá poslední 😉
@lenerka1 děkuju za naději ❤
@pajasala já jsem si dnes udělala další tt a negativní takže už testovat nebudu a jen vyčkám do úterý na ms 🙂 tobě ale držím palce 🍀
Já teda nevidím nic 🙈
Ja mela slabé duchy, včera nic, dneska zase duch a před chvílí jsem to dostala a mela jsem to dostat taky až v úterý. Takze biochemko a to jsem mela i nidacni špinění a bylo mi blbě. Snad příště, hodně holek píše že se jim zadarilo hned po biochemku, jak se říká je pohnojeno. Hodně štěstí 🍀
Na prvnim trosku vidim, ale mamatest to dela rad takze bych jeste par dnu vyckala 😊
Tak já dnes taky negativní
@nikol125 tak jsem to dnes nakonec dostala, tak snad příští měsíc bude nadějnější 😊
Jsme na tom stejně, tak hodně štěstí do dalšího měsíce 🍀🍀🍀
@renat23 i tobě 😇🍀

keby si to neoznacila tak neviem kde ju mam vidiet. Tam kde si oznacila nevidim :(
kolko meska?
Edit: zda sa, ze este ani nemeska