Test - je tam duch?
Chci se zeptat, vidíte tam ducha nebo mám jen halucinace? 😀 na fotce to není asi vidět, ale já ho tam proste viděla

@markeetaaa24 zkus test za tři dny třeba a s menší citlivostí než máš teď
@markeetaaa24 ja druhou vidim dost dobre😉jen tak dal
Za mě negativní
@zuzlinka30 já ji tam vidím 🙂
@markeetaaa24 ja vidim...pro srovnani muj prvni pididusik...ted jsme v 39tt
@jitulka87 tak teď jste mě uklidnila, už sem fakt hotova ze všeho 😁
No já jsem teprve 13 dní po ovulce. Mám první den zpoždění. No byla bych moc šťastná před rokem mimodelozni a na to zamlkle tak snad to teď vyjde 😘
@markeetaaa24 to já také 😐
@zuzlinka30 tak to mě mrzí, doufám ze to tedka vyjde ☺️ Já sem teprve 8 dni po inseminaci tak nevím 🤷♀️
@markeetaaa24 to přijde, to čeká i je hrozně. a já budu doufat že mě ta mrska nedorazí a vše bude v pořádku. No já jsem nafoukle jak balón prsa mě bolej.
@zuzlinka30 já mám akorát nafouklé bricho jinak nic, takže si myslím, ze to nejspíš zase nevyšlo 😒
@markeetaaa24 marketko, 8 dni je opravdu malo... Navic...... Kazda zena ruzne reaguje na testy. Některé se objeví čárka dřív některá později. Určitě ale neves hlavu a mysli pozitivně <3
@markeetaaa24 přesně je ještě moc brzy musíme vydržet.
@balogis rekla bych ze ne. Zkusis jeste zitra test?
@balogis myslim tim jako ze to asi nebude ryska ale čárka 🙂
@michaelapfeiferova zkusím zítra,holky když mi tohle ukázal papírový můžu udělat digitální ale ne z ranní moči?mám tu jeden a prostě to nevydržím.a hlavně holky 10 teho srpna letíme na dovolenou 🙊
@mimisef tehotna jsi asi byla, ale biovhrmicky a tehotenstvi skoncilo drive, nez prakticky zacalo. Doslo k oplozeni vajicka, deleni bunek a nidaci, ale embryo se neuhnizdilo dobre a odeslo s ms.
@balogis Clearblue digital ma citluvost 25 mlU, ten prouzkovy test 10 mlU. Zkus za dva dny obyc test znovu. Drzim palce.
@sudylichozrout asi někdo tvrdí že to prý dělá ty duchy ta cysta tak nevím
Holky dnes přišla ms
@balogis tak zkoušet dál a snad se co nejdřív zadari,testují každý měsíc po minulém jsem řekla že už nebudu ukázalo mi to třikrát pěknýho ducha a nic ...:( Nevydržela jsem a včera opět test a sněhobílo...:( Je to těžký a asi to chce trochu vypustit ... uvolnit....až to přijde tak to přijde ..držím palce 💓

@markeetaaa24 vidím jen jednu čárku bohužel