Test. Je tam duch?
Holky,je tam duch nebo si to namlouvám?🤔

Je tam 🙂
@hanakos @lucinkamarecek....holkyyyy!!😍🧡Děkuji...já myslela,že vidím blbě!
Drzim pesti at sili a at je vsechno v poradku 🙂
Pockala bych do termínu ms a pak udělala test. Může se toho stát ještě hodně
@lachtanice86 tak mě by měla přijít v pondělí...👍
@barca98 prijdou mi ty carky divne rozpite nebo necele,zkusila bych jeste jednou ty obyc. On ten digitalni je citlivost 25,takze na brzkem zacatku muze ukazat negativni ikdyz tehu budes, zkusila bych obyc test ciivost 10.
@zizulka2008 bylo to focene před zaschnutím po je to špatne vidět
Osobně ho vidím ale nevím jestli to něco naznačuje
@barca98 tak tady vidim carku dobre. Ale s digi bych pockala jeste,je mene citlivy,ukaze tehu dele. Ten bych zkusila az v den ocekavane ms nebo po meskani.
@zizulka2008 děkuji sem nervózní a nedočkava je to první duch po roce snažení
Právě psali že déšť odhalí těhotenství 5 dni před ms a napíše i týdny
@barca98 ja ho delala az kdyz mi vyslo vice dni // na testech s citlovosti 10 digi je 25 tak si myslim ze ukaze pozdeji. Zkus jeste znovu obyc test a pokud budou zase // tak za par dni bude + na digi 😉 drzim palce aby to vyslo ✊🥰
@zizulka2008 dekuji moc ♥️♥️
@barca98 a zkus koupit mamatest,je nej 👍
@valerievaneckova
Spíš asi rozpitá barva 🙁
Týden po vynechání už je dost. Víš kdy přesně jsi měla ovulaci?
@petula.bir to netuším vůbec :( ale porad mě pobolívá v podbříšku a měla jsem zvýšenou teplotu. Jsem ještě zpoždění neměla. A 4 dny zpoždění, to se mi zdá už vážně divné.
@valerievaneckova
Tak se mohla ms posunout z důvodu nemoci. Mě se posunula ovulace o 6.dnů. Vím přesně kdy jsem otěhotněla a odpovídá tomu i utz 🤣
Udělala bych test za 2dny, a uvidělo by se, držím pěsti, aby tam bylo to co si přeješ 🙂
@petula.bir teď už právě tu horečku a bolest v podbríšku nemám. Jsem si myslela ze to kvůli tomu ze by už ms přišla 😀 a ono nic. Pořad litam do lékárny pro testy protože už bych strašně chtela vědět jestli jsem nebo nejsem. Tak snad mi to výjde. 🙂

Vidim🥰 za dva dny zopakovat bude pořádná . Gratuluji