Test. Je to duch, nebo pozitivní test?
Dobrý den,prosím vás je toto duch nebo pozitivní test,nechci si dělat planné naděje, děkuji moc za odpověď.

@klokanka31 děkuji,ale pak následující den jsem si udělala já blázen🙈další test úplně jiné značky a tam nebylo vůbec,ale vůbec nic, proto mi je to divné ,jinak tento test jak vidíte tam naskočila druhá čárka hned.Achjo neměla jsem dál testovat a ještě úplně jinou značkou.A ten test na fotce jsem si dělala v 5 ráno nemohla jsem dospat☺️🤭🙈
@sarlotka83 A který test Vám tu čárku ukázal? Značka? Netestovala jste náhodou první test s citlivostí 10 a druhý s 25?
@luckamatylda zasílám foto první test ten modrý mi ukázal čárku,druhý den ten růžový nic🤔
@sarlotka83 To je divný, jedině že by to bylo biochemické těhotenství... Zkus koupit mamatest, podle mě je to nejlepší značka. Nebo digitální clearblue s odpočtem týdnů těhotenství (ten je ale docela drahý)
@klokanka31 Dobře,děkuji moc.
@sarlotka83 A kolik DPO jste?
Vidím krásné pozitivní test. Zkus zítra stejnou značku
@christie1289 je 😊
@christie1289 ano je
@leslieth tomu ani nemuzu uverit😂 snazime se pul roku a jsem i po konizaci. Neni slaba na 13 dpo?
@christie1289 není neboj
@pajasala tak snad bude silit ☺️ Miminko moc chceme. Mam uz 2 holky, uz jsou velke 12 a 10 let
@christie1289 já čekám na zítra jestli bude silnější. Včera byla takto a dnes jsem 12 dpo
@pajasala asi je silnejsi nez moje
@christie1289 je ale jen proto že mamatest má více barviva než dr. Max
@pajasala aha no vidis to ani nevim 😏 mamatest nemam. Mam jeste ten s ukazatelem tydnu ale ten si myslim ze jeste nic neukaze , ten ma citlivost 25 myslim
@christie1289 jo s tím počkej na ten je čas
@pajasala kolik by cca melo byt hcg v krvi kdyz ti ten 10 test ukaze pozitivitu? Nikdy jsem to nezkoumala. Obe deti se mi na testech ukazaly cca az v 7 tydnu a to byli poradne dalnice 😂
@christie1289 tak asi nejméně 10 ale co jsem brouzdaliště na netu tak ty naše čárky by mohly být kolem 50
@pajasala to jsem na to teda zvedava co z toho nakonec bude
@pajasala jak dopadl dalsi test? Me vcera prinesli nejaky kiwu wuki a prijde mi to jak nejaky smejd, ma s tim nekdo zkusenost?
@christie1289 dobře
@pajasala super🍀ja zkusila vcera ten kiwu wuki a na nem je jen malicka smouha tak si myslim ze nejsou ty testiky uplne v pohode nebo jsou vadny. Nevim nemam s nima zadnou zkusenost
@christie1289 já taky ne. Za mě je nej mamatest
@christie1289 Nic moc nevidím 😟
@klokanka31 no prave, se mi zda ze nesili takhle vypadal predevcirem...😔

@sarlotka83 To není duch ale už krásná čárka, moc gratuluju 🍀