Test. Může být pozitivní?
Ahoj holky, snažíme se už půl roku o mimi a zatím nic. Dnes jsem den-dva po očekávané M/S. Na testu se mi zda, ze vidím ducha.. možná jen už si to vsugerovavam.. co myslíte?

@leniczka23 Dnes jdu ještě pro clearblue digital.. tak uvidím. Ovulaci nevím, řekli jsme si s přítelem, ze to nebudeme řešit.. a teď se mu zpozdila m/s, což mívám cca na den pravidelně, bolí mě prsa teda příšerně(nemivam pms) a ani břicho nebolí jako před m/s .. 🤷🏻♀️
@terysek042 To vypada nadejne😊 tak drzim moc palce😊🍀🍀
Myslím, že tam něco je, ono dost záleží , kdy byla ovulace, čárka je dost slabá na to, že máte zpoždění.
@terysek042 👻 tam je. Já měla v den zpoždění čistě bílo, tak jsem myslela že se mi jen ze stresu posunula ms. No za týden kozy jak vozy a na testu dálnice. 😀 Tak za pár dní zopakovat a držím pěsti.
Je tam a mě nepřijde slabý já mívám pozitivni test ( ducha) taky až 2-3 dny po vynechání ms
Hmmm vidím vidím ,a je to i hezky růžové tak bych řekla,že to asi klaplo ale jak je psáno výše,musí sílit.Drzim palce
Duch tam je, ale zalezi, zda byla pozde ovulace nebo jde o biochem.teh. Urcite testuj dal a srovnavej, zda carka sili. Idealne stejnou znackou testu.
@terysek042 také vidím 😉 jakou mas značku testu ? Není to citlivost 25 ? To by mohli vysvětlovat , ze je to zatím jen duch 😉
Ahoj tak co digitální jak to dopadlo?😊
@2op Digitální včera negativní. 🤷🏻♀️ Ale m/s stále nikde..🤷🏻♀️ Ještě počkám do zítra/úterý a zkusím ještě jednou. 😞
A obyčejný papírový jsi zkoušela .?.... Já nevím ale těmto tycinkovym rozebranym já duchy moc nevěřím ....
@terysek042 j myslím že ta druhá čárka byla ještě slabá na to aby ukázala pozitivní digital 😊. Zítra kup digital a více klasických proužkovych a až zesílí čárka tak pak zkus ten digital 😘😊
@terysek042 já jsem měla takovouhle čárečku a ve stejný den jsem dělala digitál a byl pozitivní 1-2 😊
@terysek042 ten digital je také citlivost 25 ml tak je možné , ze to ještě nemusel pochytit .
@terysek042 ahojky zkus to znovu jeste a uvidíš ale myslim ze to tam je držím palce

@terysek042 Vidim ho taky, kdyz sem si trosku pohrala s fotkou je videt dost. Ovulace vis kdy byla? Zda se mi celkem slaby, na den dva vycnechane MS, ale kdyz mevim ovulaci nemuzu soudit. Kazdopadne musi ti silit. Drzim palce.