Test Pepino. Je pozitivní?
Ahoj, dnes jsem 12dpo a test je dělaný ve 13h dělala jsem si ho hned po tom co jsem si ho koupila, nějak mi to nedalo a udělala jsem si ho.. A vyšel mi velice slabý dusík a to mi tento test ještě neudělal vždy byl úplně bílý a to znamenalo negativní a těhotná jsem nebyla a teď toto.. Zítra ráno udělám další test ale od jiné značky.. Chci se Teda zeptat na zkušenosti s tímto testem (pepino) a jestli nejsem jediná co tam vidí slabého dusika. Děkuji za odpovědi.

Víš přesně, že jsi měla ovulaci před 12 dny? Duch je vidět jen na negativu a ano, pepino bylo jednu dobu proslulé tím, že dělalo duchy... Vím, že ti to asi nedalo a touha po miminku je veliká, ale prosim tě, udělej si test z ranní moči a až po vynechání MS, tohle honění duchů často končí zbytečným zklamáním, protože ženy test nepoužijí v souladu s návodem... Držím palce
Je negativní
Nevidim tam nic,za me negativni a testovala bych opravdu az po vynechani MS
@katherinka33 maxe za me rozhidne ne, jediné mamatest! Maxe nemám tak zzdaleka pozitivní, jako mama!
@princezna19 něco málo vidím 🙂 kolik jsi dpo? Kdy čekáš ms?
@ja_osobne mám 3 dny zpoždění. Dpo já nevím bohužel
@princezna19 na 3 dny zpoždění je to docela slabé, ale třeba byla ovu déle 🙂 zkus test za 2 dny, doporučila bych mamatest, že mě top 🙂
jestli na tomhle někdo něco vidí, tak má asi halucinace, dle mého sněhobílo...
@marcicek84 Asi tak sněhobílo..
Já něco málo vidím, přeji ať ti zesílí 🙂
@fafrle testy pepino,týden po vynecháni ms
@nat já sem si právě dělala včera večer a tam je slabší a dnes ráno tenhle a to bylo u raní moci ale oba testy sou z dvouma carkama přidávam ještě oba ze včera z večera ten horní je ten z večera já mám 3 děti ale dávali sme si vždy pozor ale tentokrát to přítel nestihl a stalo se...
ALE vždy třeba máma testy mi ukazovali falešný čárky tak sem si koupila pepino a nevím jestli si mám Teda udělat blue digitální a nevím ani za jak dlouho je to 14 dní od toho co se to stalo
@nat před MS jenže já to mám nepravidelný takže přesně nevím datum ale jelikož se moc chytlavá řekli mi to doktory v porodnici že mám moc chytlavý hormony a právě mám 3 děti a mám je všechny po roce a jak říkám pepino vždy ukázal že nejsem jo ale prostě teď opravdu po prvý Aš tak moc je to vidět na pepinu nevím opravdu jak pokračovat abych se dostala k závěru 😀
Jako pořád bych spala ve dne mi jde na spaní pořád a mám opravdu najednou tvrdý spaní ale zatím příznaky žádný moc nemám je pravda že teď bych snědla vše co vidím no ale sem zmatená 😀
@gypsi У меня так же, что у вас по итогу?

@fafrle Test Pepino má velmi málo barviva. Mně vycházel vždycky ze všech testů nejslabší. Udělala bych test i jiné značky, doporučuji Dr. Max. Ty opravdu ukazují čárku brzy.