Test Pepino: Vidíte něco na testu?
Vidíte něco prosím?

Ahoj, něco málo tam vidím. Kolik jsi DPO? Test je z ranní moči?
Ahoj pidi mini ducha vidím 😊
Vidím ducha,zkuste za dva dny
Na te třeti fotce něco vidim
@packa22 vůbec nevím. V lednu jsem měla antiko injekci Depo prověrka a další už jsem si nedala. Od té doby ještě normální MS nebyla jen občas spineni.
Provera
Já vidím ducha.
Taký vidím ducha 😊 držím pěstí ať sílí. 🍀
Je tam mini dusik 🙂 testuj dalsi dny rano a uvidis jestli bude silit. Mam ted prcka presne z takoveho ducha. Bylo to tenkrat asi 11dpo.
@jolikoli jsem na tom stejně. Dnes dělaný po dvou dnech a žádný rozdíl. Takže asi plány poplach.
Nic nevidím :( kolik jsi DPO?
ja bych rekla,ze nejaky slaby naznak tam je,ale jestli to nebude spise biochemicke tehu..
@nat předevčírem a dnes
Určitě ještě zkusím za týden. Mám před plánovanou MS, jen od té poslední mě bolela šíleně prsa a velmi dlouho. Což jsem nikdy předtím neměla. Nechtěla jsem tomu dávat zatím žádný důvod, proto i ten odpolední test. Víte jak to je když se člověk upne. Malinko počkám a zkusím další.
Teď na těch posledních vidím nicméně bych si být tebou koupila gs mamatest, protože ten Pepino má málo barviva a v době, kdy jsem na mamatestu měla už krásnou čárku, tak na Pepinu byl jen nepatrný duch 🤷♀️
Tak na tom vrchním je hezky vidět a je to i obden takže zatím ok 🙂
Na Pepino si stěžuje hodně holek co sledují ve skupinkách .A já to musím potvrdit 😃 půl roku bydlím vedle DM takže tam chodím pro Pepíno a půl roku hází duchy či rysky jak to nazvat ,pro potvrzení vždy udělám jiný TT a nic.
Dělala bych test ráno ne odpoledne
@katherine177 me treba vychazely silnejsi testy odpoledne nez rano

Ještě aby se dalo zvětšit