icon

Test. Pozitivní nebo ne?

2op
19. říj 2019

Ahojte holky co říkáte?.. 2 dny spoždění ...já tam něco vidím když jsem trochu upravila jas, ale co říkáte vy? Tajně doufám že to konečně vyšlo 🙈 a bylo to z dopolední moči dělané

Test. Pozitivní nebo ne?Test. Pozitivní nebo ne?Test. Pozitivní nebo ne?
Strana
z2
hanakos
20. říj 2019

@odula Je i není

martinakokyova
20. říj 2019

Zkus testovat znovu třeba za 2 3 dny z ranní močí..

balogis
20. říj 2019

@2op ta fotka je moc prefiltrovana, ztmavena nebo co,jak vypadá v originále?

2op
autor
20. říj 2019

@odula lepší fotku aby byla čárka vidět asi nedokážu udělat 🤔😔

2op
autor
20. říj 2019

@balogis no v originále to moc vidět není bohužel je to fakt mini dušik 😢😏

2op
autor
20. říj 2019

@martinakokyova ano určitě zkusím další testování mám v plánu v úterý tak uvidíme 😊

balogis
21. říj 2019

Ahoj vydržela si dnes netestovat?🙃

simonabogy
21. říj 2019

Kup si digi test clear blue a tam ti 100% ukáže výsledek a kor jestli uz meskas 👍 Já si ho tedy tenkrát delala 2 dny před MS vyšel pozitivní ale ještě jsem pak zkoušela papírový jestli čárka bude sílit. I přesto je pro me ten clear blue nejspolehlivější 🙏🍀👍A s papírových testu ladyMax..

hanakos
21. říj 2019

@simonabogy Papírové mají citlivost 10 a Digi 20 nebo 25. Takže na Digi je dle mě brzo

odula
21. říj 2019

@hanakos papírový maj od 10 do 100. Chce to kouknout na specifikace

hanakos
21. říj 2019

@odula No tak jasně. Ale chtěla jsem tím říct, že na digitální je prostě brzo

balogis
21. říj 2019

Mě digital ukázal tři dni před ms

hanakos
21. říj 2019

@balogis Ono záleží kolik je HCG hormonu. Ale vzhledem k tomu, že paní/slečna měla slabého ducha, tak je u ní fakt brzo

2op
autor
21. říj 2019

@hanakos @balogis tak dneska jsem testla 🙈bohužel až z odpolední moči zase protože ráno jsem doma neměla žáden test už a než test zaschl tak růžový duch a tak jsem se radovala no a jakmile test zaschnul tak tam nevidím téměř nic.. Tak já už fakt nevím... jinak příznaky ani na MS ani tehu zatím žádné.. 😔😕

2op
autor
21. říj 2019

@hanakos já právě už nevím jsem z toho úplně špatná že pořád jen takové mikro duchy mám.. Když mám 3 dny spozdeni to už by asi měl i 25tkový test ukazovat nebo ne?🙏🏼😢

odula
21. říj 2019

@2op jejdanacku tak se udrz a proste se na něj vycurej až ráno. Tohle nemá smysl. Jenom se mučíš

hanakos
21. říj 2019

@2op To není o dnech. Každý má jinou hodnotu HCG hormonu v těle. To, že někomu už 3. den zpoždění někomu ukázal neznamená, že to ukáže tobě. Počkej den, dva a udělej to prostě z ranní moči. Pak uvidíš

balogis
21. říj 2019

Přesně,pokud máš doma ještě test ,tak ráno z ranní moči a snad už by něco mohlo být vidět.drzim pěsti.

2op
autor
21. říj 2019

děkuji vám moc holky za podporu ❤️ uvidíme zítra ráno

2op
autor
22. říj 2019

Tak dnešní test z ranní moči citlivost 10 dopadl takhle..
@balogis

jade85
22. říj 2019

@2op to nevypadá moc dobře... 😞 duch tam je, ale pokud máš podle původního příspěvku už 5 dní zpoždění, tak už bych čekala normálně viditelnou čárku. Asi bych se objednala k doktorovi, nechala si udělat ultrazvuk a test na hCG z krve...

balogis
22. říj 2019

Já nevidím ani ducha 😰nebo v reálu tam něco je? Nicméně když by,tak by to mělo sílit,jak píše jade 85 tak to nevidím úplně dobře

2op
autor
22. říj 2019

@jade85 no dneska 4 den spozdeni. Asi zajdu k dr. Taky už si myslím že by mělo být něco vidět.. 😔

2op
autor
22. říj 2019

@balogis já tam dušika vidím celkem zřetelně fakt že jo, ale jak říkáte už by to měla být asi spíš normální čárka 🤔😏

balogis
22. říj 2019

@2op Tak na nás nedej že ,přeci jen nejsme odborníci a hodnotíme pouze z fotky ale pokud něco vidíš,tak za další dva dny by měl být vidět posun

hanakos
22. říj 2019

@2op Já být tebou, počkám dva dny. Druhý den bych z ranní moči udělala test a když to nezesílí, tak je někde problém

adelinaover30
22. říj 2019

Pri 4 dnech zpozdeni by test uz mel byt zretelny,zadne hledani duchů...takze si myslim,ze bohužel

2op
autor
22. říj 2019

@adelinaover30 jasné no taky si myslím že zase nic

2op
autor
23. říj 2019

Holky tak dneska mě začalo bolet v krku úplný knedlík a zvýšená teplota asi angína nebo nějaká nemoc.. A ms pořád nikde takže spozdeni je asi kvůli té nemoci nebo jinak si to neumím vysvětlit 🙈🤔🤷🏼‍♀️

Strana
z2