Test. Pozitivní nebo ne?
Ahojte holky co říkáte?.. 2 dny spoždění ...já tam něco vidím když jsem trochu upravila jas, ale co říkáte vy? Tajně doufám že to konečně vyšlo 🙈 a bylo to z dopolední moči dělané

Zkus testovat znovu třeba za 2 3 dny z ranní močí..
@martinakokyova ano určitě zkusím další testování mám v plánu v úterý tak uvidíme 😊
Ahoj vydržela si dnes netestovat?🙃
Kup si digi test clear blue a tam ti 100% ukáže výsledek a kor jestli uz meskas 👍 Já si ho tedy tenkrát delala 2 dny před MS vyšel pozitivní ale ještě jsem pak zkoušela papírový jestli čárka bude sílit. I přesto je pro me ten clear blue nejspolehlivější 🙏🍀👍A s papírových testu ladyMax..
@simonabogy Papírové mají citlivost 10 a Digi 20 nebo 25. Takže na Digi je dle mě brzo
Mě digital ukázal tři dni před ms
@hanakos @balogis tak dneska jsem testla 🙈bohužel až z odpolední moči zase protože ráno jsem doma neměla žáden test už a než test zaschl tak růžový duch a tak jsem se radovala no a jakmile test zaschnul tak tam nevidím téměř nic.. Tak já už fakt nevím... jinak příznaky ani na MS ani tehu zatím žádné.. 😔😕
Přesně,pokud máš doma ještě test ,tak ráno z ranní moči a snad už by něco mohlo být vidět.drzim pěsti.
děkuji vám moc holky za podporu ❤️ uvidíme zítra ráno
Já nevidím ani ducha 😰nebo v reálu tam něco je? Nicméně když by,tak by to mělo sílit,jak píše jade 85 tak to nevidím úplně dobře
Pri 4 dnech zpozdeni by test uz mel byt zretelny,zadne hledani duchů...takze si myslim,ze bohužel
@adelinaover30 jasné no taky si myslím že zase nic
Holky tak dneska mě začalo bolet v krku úplný knedlík a zvýšená teplota asi angína nebo nějaká nemoc.. A ms pořád nikde takže spozdeni je asi kvůli té nemoci nebo jinak si to neumím vysvětlit 🙈🤔🤷🏼♀️

@odula Je i není