Test. Pozitivní nebo ne?
Ahojte holky co říkáte?.. 2 dny spoždění ...já tam něco vidím když jsem trochu upravila jas, ale co říkáte vy? Tajně doufám že to konečně vyšlo 🙈 a bylo to z dopolední moči dělané

Jako něco nepatrného tam asi je, ale těžko říct
Možná malinký duch😊👻....Udělej zítra test s ranní moči a uvidíš to jasněji jestli sesili 🙂 Hodně štěstí 🍀
@simonabogy moc děkuji ano udělám ❤️🙈
@2op
Já také žádné příznaky neměla.. skoro do půlky těhotenství bych nepoznala, že jsem těhotná a teď jsem ve 33tt🙂.. takže bych testovala dál.. budu držet palce ať čárka sílí🙂.
@veronikava děkuji za odpověď a gratuluji ať je vše v pořádku ❤️😊
Tak odpoledne jsem udělala další protože mi to nedalo a a ráno samozřejmě ještě udělám. Ale ten dělaný odpoledne je jen bílý bych řekla.. 😢 takže asi nic z toho nebude, jsem z toho hrozně zklamaná.... nebo stalo se vám některé něco podobného a pak to bylo přeci jen tehu?
@2op Bohuzel.Kdyz jsem byla tehu,tak silil.U syna sice nebyly ty dalnice,ale byly jasne pozitivni.U dcery hned dalnice.Jak jsem ty dusiky hledala,tak z toho nic nebylo
@2op pri prvom tehu som mala ráno čiarku krásnu, ale keď som skúšala poobede, tak skoro nebola vidieť. Tak vyskúšaj test ešte ráno a uvidíš😉
No něco málo vidím nicméně pokud si zkusila dnes z ranní moči, mělo by to být vidět ještě víc.drzim palce a dej vědět 😊
@2op niečo málo tam vidím

Také vidím 😊 Tiše gratuluji ať jde vše jak má 🙂