Test s menší citlivostí-duch. Měla jste to některá?
Holky prosím poraďte. Test s menší citlivostí duch. A s větší citlivostí nic. Možná lehce duch,ale spíše nic. Co si o tom myslíte. Je mi to divné. A nevím jestli tomu věřit že teda duch je pravdiví. Měla jste to některá tak?
Ahojky holky tak jsem dnes 2 DC mrska včera ráno přišla tak uvidíme Budem se snažit dal
Ahoj holky mám dotaz teď budu druhý cyklus brát clostik 5dc az do 9c 1-0-1 pak mám přijít na kontrolu kvůli folikulu jak roste ale četla jsem dost příspěvků ze se má pak píchnout pregnyl na vyvolání ovulace a pak nasadit utrogestan vůbec tomu nerozumím protože první cyklus jsem to tak od dr. Neměla nic mi nepichl ani utrogestan nenapsal poradíte mi děkuji
Ahoj holky ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme držím všem palce a kdo se tu ještě snaží
@julinecka24 ahoj držím palce :* my se stále snažíme. Spíše teda čekám stále až dorazí na. Jsem 15 dní zpoždění
@dendasubaristka a test pořád nic?
@jituli84 a zkusila si clearblue
@dendasubaristka a zkusila si clerblue co ukazuje týdny
@jituli84 1omlouvam se to nemělo být na tebe
@julinecka24 já si říkala, já už test nepotřebuju, spíš čekám jak se u mě vše vyvrbí a jestli to dotáhneme do konce
žádný duch, negativní testy
@balogis jen tady je pozitivní
@jituli84 ahoj no testy negativni. Je to celé divné.
Já jsem 1x měla měsíc zpoždění. Test nego... a pak ms skoro přesně o měsíc později.
@teckadvojtecka no tak to bude asi můj případ no.
@julinecka24 já zkoušela clearblue který ukazuje jen + a ten byl negativní.
@dendasubaristka tak jedině doktorovi když testy jsou negativní
@julinecka24 já tam byla po týdnu zpoždění a vzal mi i ten den krev, krev byla negativní a nic tam neviděla. Jen mi řekla že mám stále hezky vysokou sliznici. Toť vše. Ta sliznice byla vysoká už týden před ms. A má nepřišla. Řekla mi že mám teda čekat měsíc dokud to samovolně nedostanu a pokud ne mám přijít na vyvolávací
@dendasubaristka tak uvidíš držím ti palečky
@julinecka24 děkuji no každopádně je to divné ještě 11 dní a bude to druhá ms co by měla dojít
@dendasubaristka uvidíš no držím ti palce
@dendasubaristka pořád nic? Tybrďo...To je nějaký divoký měsíc

@tumida no já nemám nic ani s krve ale paní jedná tu psala že neměla ani v krvi a byla těhotná.