icon

Test s menší citlivostí-duch. Měla jste to některá?

dendasubaristka
5. zář 2019

Holky prosím poraďte. Test s menší citlivostí duch. A s větší citlivostí nic. Možná lehce duch,ale spíše nic. Co si o tom myslíte. Je mi to divné. A nevím jestli tomu věřit že teda duch je pravdiví. Měla jste to některá tak?

Strana
z2
dendasubaristka
autor
7. zář 2019

@tumida no já nemám nic ani s krve ale paní jedná tu psala že neměla ani v krvi a byla těhotná.

julinecka24
8. zář 2019

Ahojky holky tak jsem dnes 2 DC mrska včera ráno přišla tak uvidíme Budem se snažit dal

julinecka24
8. zář 2019

Ahoj holky mám dotaz teď budu druhý cyklus brát clostik 5dc az do 9c 1-0-1 pak mám přijít na kontrolu kvůli folikulu jak roste ale četla jsem dost příspěvků ze se má pak píchnout pregnyl na vyvolání ovulace a pak nasadit utrogestan vůbec tomu nerozumím protože první cyklus jsem to tak od dr. Neměla nic mi nepichl ani utrogestan nenapsal poradíte mi děkuji

julinecka24
11. zář 2019

Ahoj holky ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme držím všem palce a kdo se tu ještě snaží

dendasubaristka
autor
11. zář 2019

@julinecka24 ahoj držím palce :* my se stále snažíme. Spíše teda čekám stále až dorazí na. Jsem 15 dní zpoždění

jituli84
11. zář 2019

@dendasubaristka a test pořád nic?

julinecka24
11. zář 2019

@jituli84 a zkusila si clearblue

julinecka24
11. zář 2019

@dendasubaristka a zkusila si clerblue co ukazuje týdny

julinecka24
11. zář 2019

@jituli84 1omlouvam se to nemělo být na tebe

jituli84
11. zář 2019

@julinecka24 já si říkala, já už test nepotřebuju, spíš čekám jak se u mě vše vyvrbí a jestli to dotáhneme do konce

teckadvojtecka
11. zář 2019

žádný duch, negativní testy

teckadvojtecka
11. zář 2019

@balogis jen tady je pozitivní

dendasubaristka
autor
12. zář 2019

@jituli84 ahoj no testy negativni. Je to celé divné.

teckadvojtecka
12. zář 2019

Já jsem 1x měla měsíc zpoždění. Test nego... a pak ms skoro přesně o měsíc později.

dendasubaristka
autor
12. zář 2019

@teckadvojtecka no tak to bude asi můj případ no.

dendasubaristka
autor
12. zář 2019

@julinecka24 já zkoušela clearblue který ukazuje jen + a ten byl negativní.

julinecka24
12. zář 2019

@dendasubaristka tak jedině doktorovi když testy jsou negativní

dendasubaristka
autor
12. zář 2019

@julinecka24 já tam byla po týdnu zpoždění a vzal mi i ten den krev, krev byla negativní a nic tam neviděla. Jen mi řekla že mám stále hezky vysokou sliznici. Toť vše. Ta sliznice byla vysoká už týden před ms. A má nepřišla. Řekla mi že mám teda čekat měsíc dokud to samovolně nedostanu a pokud ne mám přijít na vyvolávací

julinecka24
12. zář 2019

@dendasubaristka tak uvidíš držím ti palečky

dendasubaristka
autor
13. zář 2019

@julinecka24 děkuji no každopádně je to divné ještě 11 dní a bude to druhá ms co by měla dojít

julinecka24
13. zář 2019

@dendasubaristka uvidíš no držím ti palce

radullah
13. zář 2019

@dendasubaristka pořád nic? Tybrďo...To je nějaký divoký měsíc

Strana
z2