Test Sluníčko 10 mIU/ML drogerie Teta. Zkušenosti? 🙏🏻
Dobré ráno,
Mám na vás dotaz prosím o jakou koliv zkušenost..
S přítelem se snažíme o miminko cca rok..
Mam po hormonální léčbě clostilbegyt ovitrelle a tak dále.. Minulý měsíc sem už nic nebrala neboť je plánovaná operace laparskopie.. Dnes jsme zkusila těhotenský test který sem měla doma a vyšel pozitivní. Jedná se o Sluníčko máte zkušenost cca za dva dny bych měla dostat MS... Vím že nemám testovat dříve ale nějak mi to nedalo znáte to 😁 přikládám foto dnešní ranní test. Můžu věřit? 🙏🏻

Můžeš mu věřit , je to vlastně mamatest v přebalu 😉 gratuluji
@agneska7 Holky moc vám děkuji!! Pořád tomu nemůžu věřit snad nedorazí MS nebo mě klepne... Dnes koupím ještě pár testu a digitální tak snad 🙏🏻
gratuluji ♥
@nikolaa123 jestli sis uz nepichala ovitrelle, tak je to mimi a dost casto se prave stava, ze clovek otehotni v nasledujicim cyklu po dobrani closiku. Gratuluji🙂
@eviks Moc vám holky děkuju! :-* ne ne už právě vůbec nic kvůli operaci... měla jsem nastoupit v Říjnu...
@nikolaa123 Tak teď nástup až v květnu k porodu. 😘
@oveckaluky děkuju, ♥️♥️ já doufám 🙏🏻🙏🏻 hlavně ať MS nedorazí 🙏🏻🙏🏻 teď mám na sebe vztek že jsem dělala dva dny před MS.. Nedočkava no 😁
@nikolaa123 To známe všechny, co jsme se o miminko snažily, moc dobře. 😉
To už ani není duch, přeji silné ❤
@evikk1 No jejej moc moc gratuluju!!!🍀 😍
@nikolaa123 Přeji hodně štěstíčka ❤️❤️🍀
@evikk1 Moc děkuju!❤
@nikolaa123 krasa, gratuluji.
@mmichaella Moc děkuju ❤
@pepickovapavlinka Moc děkuju😍 máš tam ducha 🍀
@juliemichal a tobě už se to blíží, ze? 😊
@handulkak ano ano 🙂 zítra nástup a ve čtvrtek sekce ♥
@juliemichal ty jo, to uteklo. 😁
No tak budu ve čtvrtek držet palce a cekat na info. 😊
@handulkak no uteklo to strašně moc rychle 😀 mno bojím se a bulím,že budu bez mých 4 chlapů ☹ mno,ale na malého se strašně moc těším ♥ a moc děkuji ♥ určitě na zeď info dám ♥
@nikolaa123 gratuluji 🤗
@nihanin Děkujuuu🌹❤
@juliemichal ty už jdeš rodit?Ty jo já mám do termínu ještě 2 týdny a cácorce se vůbec nechce 🙄
@pepickovapavlinka bobku to je z roku 2020 😍😍 já budu rodit az k poslednímu říjnu 😍😍 teprve včera jsem byla na druhém screeningu 😍😍 a je to fakt holčička 😍😍
@juliemichal jo ták 😃Jé tak to moc gratuluji k princezně
@pepickovapavlinka moc děkuji ♥ určitě pak dej vědět,jak se maličká narodí ♥ ♥
@juliemichal jj dám neboj

@nikolaa123 Gratuluji 🙂