Test. Že by?
Tak co, holky, vidíte tam ducha? Můžu se začít radovat?

@lenickamimi něco tam je. Moc držím palce, aby MS nedorazila. My jsme se snažili 5 let. Tak vim, co je to za peklo
@teckadvojtecka ducha tam vidim rozhodne😂
a pak take dalnici jako hrom😂
@lenickamimi Já zas vidím na spodním , tak těžko říct. Ale testuj až po vynechání MS ať nejsi pak smutná, když dorazí, zvlášť, když se tak dlouho snažíte. Držím Ti moc palce ♥️♥️
@teckadvojtecka ja vím ale pořád tady čtu jak všechny loví kaspery 👻 a jak jim to aspoň trochu dodá sílu a naději a skoro ve všech případech to dopadlo dobře tak jsem jen chtěla vědět jestli opravdu tam něco mám a jestli to nevidím jen já sama ♥️
@linee Já myslím, že jak už tam jednou je dálnice, tak není třeba řešit duchy, že?
@teckadvojtecka tak kdyz das misto carky obrazek, co mam napsat?🙂) kvuli obrazku je tam videt nic. Ale pochopila jsem, proto reaguji. Ja myslim, ze nakonec neni potreba resit vubec. Hezky den
@lenickamimi já vidim;)
@luciehruba vidim
@luciehruba vidím 😉
Děkuji holky. No jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet ☺
@luciehruba vidím
@lenickamimi Tak jak jsi dopadla? 🙂
@alilali dnes je první den co má dorazit MS tt dnes nic neukázal nevím co bude dál 😔
@lenickamimi Držím palce, ať nedojde a test se vybarví .
@lenickamimi a jaká byla dnes teplota?
@alilali děkuji ♥️
@vendelinka08 teploty se drží zatím 37.1 37.3 měřím až do konce ♥️
@alilali vzhledem k tomu že jestli ovu byla určitě toho 20.3 tak se MS asi posune počítám tak o 3 dny
Holky děkuji vám všem za podporu teď nezbývá než doufat a čekat 🙏😔
@luciehruba tak u Vas je to jasný
@krystofovaa No bylo by to krásné, ale moc se mi to furt nezdá 🤦♀Hlavně asi týden narůžovělé lehce spinim, tak mi to přijde divné. Furt si myslím, že se mi rozjede menstruace.
@lenickamimi teploty se zatím drží, tak teď opravdu je to vy vyšší moci.
@luciehruba vždy je to buď a nebo. Špinění být může, je překrvená děloha. Ale ani ms se může rozjet. Budeme věřit, že bude vše v pořádku a test bude sílit.
@vendelinka08 Děkuji moc. Také doufám 🙂
@vendelinka08 dobré ráno tak zase u mě nic dnes mi teplota klesla na 36.6 😭
@lenickamimi to mě mrzí, ono se tam asi něco dělo, ale nedopadlo to. Bohužel i to se děje, znám to. Pak jsem si nadávala, že jsem testovala brzy. Z naděje a radosti přišlo zklamání.
@vendelinka08 u mě už se ani nic dít nebude už to vzdávám nemám nervy na to být pořád zklamaná