icon

Testujeme tt společně🙂

vivule
1. črc 2021

Ahoj holky, je tu někdo kdo testuje pár dní před ms a čeká jestli ta “teta z červený lhoty” dorazí? 🙂) Budu ráda, když se zapojíte do diskuze a budeme moci sdílet svoje zkušenosti a pocity.
Přiznám se, že já jsem to nevydržela a testuji od 9dpo (test na první fotce vpravo) začala jsem s mamatestem, na který je mnoho pozitivních recenzí. Na prvním testu byla čárka sotva vidět. Na testu 10 dpo už byl slabý duch (první fotka test vlevo) a dneska 11dpo jsem použila test Livsane a mám tam taky malého ducha. Tak jsem teda napnutá jako kšandy jak tohle dopadne 🙂 Jak jste na tom vy?

Testujeme tt společně🙂Testujeme tt společně🙂
Strana
z4
lalolita
10. srp 2021

Holky,
Začíná samozřejmě hlodat červík, jestli není problém v některém z nás. Ikdyž je to kratší doba, ale přeci.
Nicméně přítel chce vyzkoušet z lékárny test plodnosti, kdy mě to přijde jen marketingový tah a bude lepší klasický spermiogram.
Jak ho kdyžtak objednat na spermiogram a jaký je postup dál?

Já přemýšlím, že zajdu na komplexní odběry i ohledně hormonů, popřípadě zda mám nasadit nějaké další vitamíny.( beru listovku,Gravital, multivitamíny A-Z, Maca).
Přítel bere svoje chlapske.
Gynekolog zatím nic nechce řešit,avšak 30 na krku a člověk má strach,jestli není někde chyba a půjde to.😭😣 Jak byste postupovaly vy? Zakládala jsem i diskuzi.

madaki31
10. srp 2021

@lalolita pokud s Tebou gynekolog nic řešit nechce, buď ještě počkat dle toho jak dlouho se snažíte nebo najít jiného no...
Už jsem psala, nám pomohl drmek a Inofolic.
Teď už beru jen femibion a listovku, plus déčko. A teda gynoprodyl na udržení...

My čekali 10 cyklů než se zadařilo...

lalolita
10. srp 2021

@madaki31 tak on ani kdysi nechtěl nic řešit,že jsem mladá a tělo to nějak zvládne,zadařilo se až po roce a čtvrt. Já už přemýšlím,čím to fakt podpořit....já mám teda za sebou dva cykly,ovšem tenhle byl šílený....první tři dny, že mě valilo neskutečné množství krve,kdykoliv jsem vstala a včera odešel hodně velký kus sraženiny....myslím si,že jsem samovolně potratila 😣

madaki31
10. srp 2021

@lalolita mohlo to být biochemické... Ale pořád lepší než potratit po x týdnech... Říká se že tělo je po něm hezky pohnojené, tak třeba se zadaří následující cyklus 😊😊😊

madaki31
11. srp 2021

Tak děvčata... 😊
Kontrola měla být až v pátek, v noci krvácení takže jsem naklusala už dnes... Hematom, vstřebávající se druhý váček který zakrněl...
Ale co je teď hlavní, jedno miminko má srdíčko a tluče jako o závod 😊 PN, nohy nahoru, šetřit se a kontrola za 10 dní ❤️❤️❤️❤️

monib66
11. srp 2021

@madaki31 To už je krásný medvídek 😍😍

madaki31
11. srp 2021

@monib66 😊😊😊 hlavně ať roste méďa 😊😊😊

monib66
11. srp 2021

@madaki31 ji, určitě bude. Kolik jsi teď? Já jdu na první utz 6.9,to bych měla být 8+0tt 😍

madaki31
11. srp 2021

@monib66 7+6 dle UTZ dle menses 6+6 😊

lalolita
11. srp 2021

@madaki31 tak hlavně odpočívat, magnesko a nohy hore 😘 ať jste v pořádku ❤️🍀

madaki31
11. srp 2021

@lalolita snažím se 😊😊😊 jen doufám že se to ustálí a ještě budu moct do práce 😊😊

lalolita
11. srp 2021

@madaki31 nehrot to. Já takhle začala špinit u druhé malé,do práce už jsem se nevrátila. Bohužel se to několikrát opakovalo a měla jsem i strach😉

madaki31
11. srp 2021

@lalolita no jako já to určitě tlačit na pilu nebudu 😊 je pro mě teď nejdůležitější teď prcek 😊

lalolita
12. srp 2021

@madaki31
@monib66
Ahoj,tak jsem volala na gyndu ohledně odběru + hormonální profil,kdy to moc nedělají. Po 13hod budu volat ,zda je doktorka mi to ochotná udělat. Bylo mi porazeno,tím že přítel ještě nemá děti,mám jen já,že by nás poslali na konzultaci do IVF centra v Olomouci,na konzultaci,kde by popřípadě udělali komplet vyšetření oběma,zda jsem v pořádku nebo ne. Nemám se hrozit,že by to hned znamenalo umělé oplodnění,spíš mám být v klidu,že tam nás proklepnout a od všech výsledků se odpichnou a poradí co a jak dál.😉

madaki31
12. srp 2021

@lalolita to by bylo fajn, možná by ti pomohlo hlavně to uklidnění 😊😊

monib66
12. srp 2021

@lalolita budu moc na vás myslet 🙂 Třeba se nakonec poštěstí a nikam nebudete muset 🍀

lalolita
12. srp 2021

@madaki31 no právě....chceme oba vědět na čem jsme. Ono sice já děti už mám,ale neznamená,že teď už být problém nemůže být.

lalolita
12. srp 2021

@monib66 uvidíme,cyklus mám teď šílený. Stále to mám a krvácím šíleně 😣

kristousenecek
13. srp 2021

Holky ,tak co myslíte spodní je udělání že sem si myslala ,že sem ho blbě namočila ;D u druhého sem si dávala pozor ;)

madaki31
13. srp 2021

@kristousenecek na spodním vidím lehkou čárku 🍀🍀🍀 zkus z ranní moči... Kolik dní jsi po ovulaci??

monib66
13. srp 2021

@kristousenecek taky vidím na spodním čárku, moc držím palce ať sílí 🍀❤

kristousenecek
13. srp 2021

@madaki31 děkuji ,no já nevím ;D vím ,že to má dojít 18.8 ;),

@monib66 moc děkuji snad bude sílit ;)

kristousenecek
13. srp 2021

@madaki31 a je to z raní moči ;)

madaki31
13. srp 2021

@kristousenecek tak do 18. daleko, přeji ať sílí a drží se 🍀🍀

monib66
20. srp 2021

@kristousenecek tak jak to u tebe vypadá?

kristousenecek
20. srp 2021

@monib66 no na testu nic ,takže to asik byla chyba podle mě ...
Dělala sem si včera a nic takže asik si moje tělo opět dělá co chce ;/,krámy pořád nemám tak čekám ,v pondělí jdu na gyndu tak to začneme řešit ,a děkuji za odtani .A co ty ?

milujicimaminka89
26. srp 2021

Holky, co myslíte? Je tam doušek? Cca 3.minutky po udělání...

madaki31
26. srp 2021

@milujicimaminka89 já tam něco lehce vidím...
Zkusila bych zítra mamatest, má více barviva 😊😊

Strana
z4