TT a menstruace. Je pravděpodobnost těhotenství, když mám ms?
Ahojte, dělala jsem si včera test a nevím, zda se to považuje jako slabší druhá čárka a nebo ryska. Každopádně potom jsem dostala ms po několika denním zpoždění, ze začátku byla hodně silná.
Nevím co si o tom myslet, byla bych ráda za vaše zkušenosti. Jestli je nějaká pravděpodobnost těhotenství, když jsem dostala ms.

@tasimia Test jsem si dělala před ms a po několika hodinách jsem ms dostala, takže jsem nejspíše tedy prodělala biochemické?
@karolina16 je to možné, ale neříkám to stoprocentně, zkus se testnout po skončení MS.
@karolina16 přikláněla bych se taky k biochemku, ale souhlasím s
@tasimia
@leniiid Na tom druhém je to vážně vidět hůř. 😕 Předpokládám, že máš ještě před MS tak asi musíš jedině počkat zda dorazí a nebo ne.
Tak jsem si dělala test 16 dní po styku a i po menstruaci jak jsem psala v prvním příspěvku, na testu by už šlo něco vidět ne? 🙂 , takže můžu s největší pravděpodobností vyloučit těhotenství?
@tasimia
@karolina16 myslím, že ano.

@karolina16 trošku jsem se v tobě ztratila - napsala, že sis dělala včera test a poté dostala MS? Nebo obráceně, je tenhle test dělaný po MS? Pokud je to test před Ms, mohla si prodělat biochemické. Pokud po MS vidím ducha, není to ryska a i když si měla Ms je možnost těhotenství.