TT duch?
Ahoj holky, mám takový dotaz. Manžel mi koupil těhotenský test LadyMax. Udělala jsem si je oba jeden dopoledne , druhý večer - u obou jsem měla slabého dušíka v limitu do tří minut. U prvního prcka tphle neznám, v den MS jsem měla dvě dálnice jak hrom a bylo to jasné. Teď jsem v rozpacích trochu. Samozřejmě zítra ráno zkusím další - jiný test. Jsem 30DC, dva dny bych už měla menstruovat, každopádně nemam pravidelnou MS, tak se nevzrušuji tolik. Je LadyMax spolehlivý? Či jak to mám brát ? Jako chybu?
Příznaky tehu neberu v potaz, ale když už tak mám týden bolavé , citlivé bradavky a pobolivani podbrisku na pravé straně.
Nevím, nemáte někdo zkušenost? Já tohle u prvniho neznala😄😄😄
Tak především by se měl test dělat ráno, kdy je hodnota HCG v moči nejvyšší. Zkus ráno a uvidíš 😉
@jitaha to ale neni pravidlo..znam spousty zen co.maji tt silnejsi odpoledne a ne rano.
@kristymaty dr max testy ted delaji takove falesnaky ze udelal ducha i memu muzi..takze zkus jiny test treba za dva dny. Kdyz bude silnejsi je to nadejne.
@kristymaty zkoušela jsi znova testovat?
@jitaha Ano😌
Já myslím že to je jasné. 🙂
@kristymaty super. Gratuluji 😊
@kristymaty 😍 takže se potkáme v dubnovkach? 3.9.jdu také k Dr. 😊 Tak si napíšeme 😍😍
@jitaha Doufám, doufám. Je to všechno tak křehké. Jdeš na první kontrolu taky toho 3.9? ❤️💖😍 Supeer, už je vytvořena nějaká skupina?
@kristymaty jdu na první. Budu mít ten den dovolenou. Jindy se z práce asi nedostanu a asi je to i předčasné. Kolik jsi t+d? Já 4+4.. skupina je vytvorena, ale musíš v nastavení -> děti -> přidat těhotenství. Pak se do skupiny dostaneš 😊
@jitaha Ja take na první, není kam spěchat. Jinak bych měla dnes být 5+3tt. MS jsem měla 7.7... Chodíš do práce, to je super, člověk přijde na jiné myšlenky. Já jsem stále s prvním prckem doma, bylo mu dva teď v červenci. 😄😌

Omlouvám se za chyby🙈