icon

TT negativní i po několikadenním zpoždění. Může být?

18. črc 2020

Hezký den, holky,
stalo se vám některé, že MS nepřišla (aktuálně asi 5-6 den zpoždění) ale TT stále negativní? Vždy před a při MS bolest prsou, nyní vůbec nic pouze trochu chvílemi břicho. Moc díky 🙏🍀🍀🍀

marti89
18. črc 2020

Naprosto normální, prsa pracují spolu s cyklem - na bolest se doporučuje doplnit vitamín E. MS se může zpozdit i o týdny, záleží na vysazení antikoncepce i předchozí pravidelnosti (hodně hubené holky ji mívají dosti nepravidelnou až žádnou, třeba kamarádka ji má co 3-4 měsíce a neužívá antikoncepci).

Občas se mi stalo, že jsem měla zpoždění i 14-20 dní a těhotná jsem nebyla. 🙃 Takže "normální" to asi je..

autor
18. črc 2020

Chápu, děkuju 🙂 já jen , jestli je ještě nějaká šance, že by těhotenství ukázal test ještě později po zpoždění 😊 nebo už by to muselo být nyní vidět na TT

palja
18. črc 2020

Ahoj, určitě to možné je. Já jsem měla ovulaci až 23dc,takze na testu se ukázala slabá čárka až 14 dní po vynechání MS, silná až 3 týdny po vynechání, těhotná jsem byla, těhotenství bylo v pořádku.
Jindy jsem zase měla zpoždění skoro 3 týdny, těhotná jsem nebyla, testy negativní, na uzv nic, doktorka řekla, že to může dělat hormonální nerovnováha. I teď se mi někdy stane, že mám třeba 5 měsíců cyklus pravidelný a najednou 14 dní zpoždění ikdyz těhotná nejsem

rnika
18. črc 2020

Test jsem měla pozitivní až po cca 10, 12 dnech ... do té doby negativní ( to bylo u třetího syna).

sarikslezak
19. črc 2020

Ja ted mela spozdeni 11 dnu, obcas sem citila podbrisek apod. Testy negativni. Dneska jsem to konecne dostala.

marketanova
19. črc 2020

I to je možné, ale kamarádka i tak po dlouhém snažení musela navštívit kliniku a nechat si pomoc.