TT, síla čárky. Je to v pořádku?
Ahoj holky,
Přikládám foto testu, mamatest z pondělí 12Dpo a dnešní z rána 14Dpo livsane.
Nikdy sem dva testy nedělala, takže nevím ale chtěla sem mít v pouzdru a ukázat manželovi... 🍀❤️. V úterý mám kontrolu. OVu byla 19dc. Dnes bych měla být 4+4tt takže úplný začátek. Zpoždění či tak nevím, někdy mám cyklus 30, 35, 29, jak kdy.
Je test v pořádku v rámci čárky nebo to bude špatné tehu?
Děkuji L.

Ideal je zkoušet test stejná značka. Je brzy a vždy je to bud anebo, držím palce. Ono ani sílíci test ti popravdě nic moc neřekne
@lenula02 Krásná čárka ničeho se neboj 🍀
@klokanka31 ❤️ krásná zpráva. Dekuju za odpověď
Ahoj, budu držet palce určitě to bude v pořádku 🙂 já udělala test byly tam dvě čárky tak jsem zavolala doktorce ta mě objednala až za 3 týdny aby tam už něco viděla a ty tři týdny jsem už netestovala nic, pokud nemáš žádné komplikace nestresovala bych se tím jestli čárka sílí 🙂 těch prvních 12týdnů je stresujících samo o sobě jestli se miminko udrží na další testy bych se vykašlala 🙂🍀
@lidija1234 hezky si to napsala. Je to pravda. Dekuju 🍀❤️
@lenula02 jak už padlo. Taky jsem měla u prvního dálnice a v 7tt konec. Pak slabší duchy a byly to biochemka. U syna jsem měla 3dny před očekávanou ms silnější duchy a teď mi tu 2letý kluk duchy pouští 😁
@amazonkajanik u první dcerky jsem měla dá se říct stejný test 😊🍀 uvidíme!
@lenula02 já se stresovala až do 5 měsíce a mimochodem jsem teď v šestém 😂 jinak jsem od 7tt lehce špinila a mimco se udrželo, takže strach a nervy byly pořád proto je určitě lepší si ještě nepřidávat 🙂
@barulinka20 dekuju za milou zprávu 🤍🍀
@lidija1234 máš pravdu. Pěkně děkuji 🤍🍀

Je to v pořádku neboj. Za dva dny zkus znovu čárka bude určitě silnější