Udělal jsem těhotenský test, mohu být těhotná?
Ahoj prosim dnes je to 8 den zpozdeni udelala jsem ted test a mylsim ze carka na me kouka ale nevim.jenze dnes jsem zacala trochu pri utreni krvacet myslite ze bych jeste mohla byt v tom?lehce me boli prsa a swm tam podbrisek

@bublinkakocicka Test je negativní a právě se ti rozjíždí MS.
@bublinkakocicka Je tam slabý duch, ale myslím jestli nepůjde o biochemický těhotenství 🤔
@bublinkakocicka negat a rozjíždí se ns
@jjasmina nevim Snad ne neboli mi nic
Zeny tak jsem prestala spinit a zacinaji me dost bolet prsa.vzdy kdyz jsem zacala trochu krvacet ms do par minut prisla v normalni sile ted vubec nic.prestalo to i po utreni.
@bublinkakocicka skočte si na krev a hned budete vědět na čem jste. Ale po 8mi dnech zpoždění by to na testu jít vidět mělo... v červenci jsem měla přesně tohle, týden zpoždění,duch na testu a pak přišlo nejdříve špinění a pak se rozjela ms, dle doktora biochemické těhotenství. Hned těm měsíc po ms jsem otěhotněla a nyní jsem 9+2tt.
@bublinkakocicka tento test dělá falešné duchy. Mě ukázal několikrát ještě silnější..
@bublinkakocicka kup si clearblue digitálni a mamatest
@mydlova kouoila jsem slunicko ale byl spatny presto jsem ho udelala ale je cepy rozpity a zniceny takze jeste mam jedena jedesn intime.tak zkusim asi rano z ranni moci nebim treba prijde ms ja vzdy kdyz jsem dostala spineni a pak hned prisla ms do par minut a ted nic prave.
@bublinkakocicka Intime má míň barviva,Mamatest je nejlepší nebo Facelle z Rossmana
@mydlova pokud na papírkových 10Uml není skoro nic , Clearblue 25Uml bude negativní, zbytečně vyhozené peníze
@katherine177 to ano ale nemusím pak řešit jestli je to duch nebo čárka. Clearblue ukáže jasné Ano/ne.
Já jsem měla jasnou dálnici už 3 dny PŘED menstruací, takže tady to vidím bledě resp. negativní.
Bohužel, z tohohle těhotenství určitě nebude, ms si můžeš blokovat právě takhle…. Psychika je mocná čarodějka. 😕

@bublinkakocicka na te jedné trosku vidim, ale na 8mi denní zpoždění mi to přijde slabe hodně slabe.