Uhnizďování nebo menstruace?

kikidii
4. led 2016

Ahoj, je mi 28 a o mimi se s manželem snažíme osm měsíců. Cyklus jsme měla vždy celkem stejný, kolem 28 dnů. Zhruba hodinu před menstruací nebo těsně s jejím příchodem jsem měla pokaždé bolesti v zádech a křeče v břiše (klasika) + jsem měla asi dva tři dny před ms citlivé bradavky, pak přišel (omlouvám se za detaily) hnědý až hnědočervený výtok a pak mrcha. Tentokrát jsem začala mít citlivé bradavky jen pár dní po ovulce, pak mě začaly bolet i prsa, začala jsem mít šílený chutě na jídlo. 28. den mě začaly bolet záda a břicho, tak jsem si myslela, že už přichází mrcha, ale ani kapka. 29. den mě to už nebolelo a stále ani kapka krve, ale 30. den přišel slabý růžový výtok (nesvědí, nepálí, nepáchne), 31. den pořád růžový výtok a stále bez bolesti, těhotenský test samozřejmě negativní. Dnes 32. den růžový výtok trochu silnější než předchozí dny a s příměsí krve. Nevím, jestli už to mám brát jako menstruaci, a že se zase nezadařilo. Nikdy se mi to nestalo. Máte někdo podobnou zkušenost, a jak to dopadlo, uhnizďování nebo menstruace?

bambinna321
4. led 2016

A víš kdy byla ovulace?

misaa2903
5. led 2016

Ahojky kikidi zrovna řeším něco podobného. S maželem se snažíme skoro 2 roky a nic. Dostatala jsem clostibegyt a 12.12. jsem si aplikovala pregnyl. MS měla dorazit 27.12. Vždycky mě pár dní před ms bolí břicho, tentokrát vůbec nic. Od 23.12. jsem slabě špinila (ale znát to bylo jenom při utření, na prádle nic nebylo) To trvalo až do 26. V neděli 27. večer jsem trochu zakrvácela, tak jsem myslela že se mi ms rozdeje a ono nic. V pondělí odpoledne už nebylo ani krvácení ani špninění. Mudr jsem to řikala ale neprohlížel mě a nasadil znova clostilbegyt. Normálně bych to neřešila, ale už týden mi je špatně od žaludku, zvracim a jsem taková jiná. Tak nevím jestli to je tím clotibegytem (předtím mi po něm nic nebylo), virozou a nebo třeba těhotenstvím.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru