Uhnizďování nebo PMS?

eviczka85
20. dub 2017

Ahoj, jsem první měsíc po vysazení antikoncepce, ale už jsem nějaká divná 🙂 Před Velikonocemi měla proběhnout ovulace, ale ještě se netestuji. 17.4. mě začalo bolet břicho a hnědý až krvavý výtok, který ještě do dneška slábne, občas mám řezavou bolest na pravé straně břicha. Když jsem brala prášky, měla jsem většinou v půlce cyklu špinění a jestě něco slizkého s tím odcházelo, to teď není. Prsa mě nebolí, spíš jsem taková nafouklá, možná zavodněná. MS by měla přijít 26.4., co si o tom myslíte? Měla jste některá podobné příznaky a bylo to těhotenství?

lavender19xx
20. dub 2017

@eviczka85 říká se, že hned po vysazení HA je šance na těhu dost vysoká, ale zároveň máš tělo rozhozené tak, že zkoumat jakékoli příznaky je zcestné 😉.
Doporučuju začít brát kyselinu listovou a pokud jste měli tulení v době ovu, tak to mohlo vyjít, ale to zjistíš až za týden dva 🙂.

eviczka85
autor
20. dub 2017

@lavender19xx Vitamíny beru cca měsíc. Při prvním těhotenství jsem to zjistila po 5 denním zpoždění a hodně mě bolely prsa, to jsem měla naposledy v pubertě. Jelikož jsem chodila do práce, tak jsem to dřív tolik neřešila. Teď mám 2letého rošťáka a protože bych chtěla navázat na mateřskou, tak jsem na to víc upnutá. A právě nejhorší je vydržet to čekání... 😉

lavender19xx
20. dub 2017

@eviczka85 o čekání toho vím spousty... 🙂 Děti ještě nemám, ale hodně ženských tu psalo, že měly klasický pms a pak stejně dvě čárky na testu, takže ty příznaky bych fakt neřešila a snažila se nějak zabavit 😉.

eviczka85
autor
23. dub 2017

@lavender19xx Hm, asi z toho nic nebude. Už jenom čekám, kdy se to spustí... Máš zkušenost s ovulační testy? Nevím, jak to všechno načasovat.

laktyna
23. dub 2017

Rok a čtvrt jsem si myslela, že všechny moje PMS jsou příznaky těhotenství... Pak jsem si říkala, kdy už to dostanu, když mám tak evidentní PMS... a nedostala jsem to. Ale to nic nemusí znamenat, PMS je jako když se tělo chystá na těhotenství a ještě vlastně samo neví, takže to může být k nerozeznání.

japerinka7
23. dub 2017

@eviczka85 Ahoj, díky ovulačním testům, jsem otěhotněla. Po roce pokusů IUI a IVF vCARu, se nám loni před Vánoci podařilo "vyrobit" si sami doma. Museli jsme si sice ještě trochu pomoct, ale to už byl důvod návštěv CARu, hlavní bylo vychytat ovulaci 😉 Testovala jsem myslím od 15.-16. dne cyklu, měla jsem delší cykly a po posledním pokusu IVF, už to byla vůbec bída..., takže jsem věděla, že ovu bude později. Testovala jsem 2x denně ráno a večer. Měli jsme jen jeden pokus, takže správné načasování byla nutnost! A povedlo se!! 😉 Takže džím palce a přeju hodně štěstí!!!🍀

lavender19xx
24. dub 2017

@eviczka85 zkušenost moc cennou nemám, záleží na délce cyklu a začít testovat už před polovinou cyklu. Dr. Max má myslím 7 testů za stovku, tak každý den testovat ve zhruba stejnou dobu dle návodu a měla bys to detekovat 😉.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru