icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

monikafrystakova
30. lis 2014

@lexton tak v tom s tebou naprosto souhlasim 🙂

makula18
30. lis 2014

@nonacek @veveruska8 1 DC. 🙂

nela89
30. lis 2014

Ahojky chci se zeptat....jsem dnes 11DPO a od včerejška mám na testech ducha,dnes o něco silnějšího než včera..mám žaludek na vodě,když se hned ráno nenajím mam pocit ze sebou seknu :-/ ale otázka je pro ty co máte taky duchy.. kde vas boli podbrisek? me spíše popíchává na levé straně..do toho mám ještě nadýmání tak jestli to nebude tím..? 😖 MS má dojít 2.11.(SNAD ALE NEDOJDE) 🙂

veveruska8
30. lis 2014

@nonacek
@makula18 Holky reklA jsem si ze za ty testy...myslim ty peníze ze radeji pozvu maminku na vytecnou kavu v Lagartu a proste uvidim. Mam pocit ze jsem se ted na to moc upnula...tak radeji trochu zvolnim 😉 ale budu tu s vami 🙂

ninikry
30. lis 2014

@nela89 me bolel jak pri ms, plus sem tam takovy zvlastni pichnuti

veveruska8
30. lis 2014

@makula18 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(

veveruska8
30. lis 2014

@makula18 Nic se neboj..mam dnes zravou a to je vzdy kdyz to mam dostat. 😀 😀

beatrice.h
30. lis 2014

@nela89 Taky to tak mám - mě bolí podbířšek, jakobych to měla dostat... určitě bude sílit.. jestli se budeš chtít přidat k nám do soukromé skupinky porod srpen 2015 - tak napiš - přidám tě tam.. i ostatní snažilky, co jim to teď v listopadu vyšlo.. pojďte za námi.. 🙂

makula18
30. lis 2014

@veveruska8 tak uvidíme. Třeba příště. 🙂

verusky
1. pro 2014

u me teda vcera zrava zavarenych okurek a pak jsem se zastavila, ze jsem je zrala uz den predtim (v zadnem tehu jsem nemivala nejake chute). tak jsem si rekla, ze by? ale testuju az pote, co ms neprijde... kdo tezko vydrzi netestovat, napiste 🙂 ja netestovala nikdy pred vynechanim 🙂 to se proste zatnu, ze opravdu az tehdy a tehdy. a kdyz dojde ms, aspon jsem usetrila testik a zklamani 🙂
drzim palecky vsem ducharkam, at sili 🙂 a vsem, co se jim blizi mrska, at neprijde 🙂

beatrice.h
1. pro 2014

@verusky Zkus tooo - kdy to máš dostat?? 🙂 KOlikaté bejby to budete mít - fandím velkým rodinám.. 🙂

verusky
1. pro 2014

@beatrice.h mam jeste cas... mesicky jsem mela prvni po porodu 5. listopadu a pocitam, ze bych dalsi dostala taky pateho. takze sesteho, v sobotu rano, testnu. bude-li moznost 🙂
vlastni mam tri dcery a pritel ma dva kluky v peci. tak bychom to zaverem radi zaokrouhlili na sest deti. vic ne...

beatrice.h
1. pro 2014

@verusky Tak to je krásnýýý - super... 🙂 Já myslím, že už bys mohla testnout - že by měl jít vidět dušík.. 🙂 Já měla MS 2.12.a dušík byl v sobotu - 29.11.2014 🙂 a MS jsem měla dostat 1.12. 🙂

nonacek
1. pro 2014

@makula18 tys to dostala 😲

lexton
1. pro 2014

@beatrice.h @veveruska8 @monikafrystakova Tak krev 203 hcg... nemuzu uverit... ve stredu jdu na gyn.. prosim o pridani do soukrome diskuze. Dekuji!

verusky
1. pro 2014

@lexton parada! ta soukroma diskuze je beatrice - termin porodu cervenec, srpen? ja bych pak patrila k srpnovkam... ale zatim vi Buh 🙂
@beatrice.h mohla jsem napsat presneji - do vztahu jsme sli kazdy se dvema detma- ja dve dcery, on dva kluky. a ted mit dve spolecne a je to parada 🙂 idealne parecek, abychom v nasem dome byli vyvazeni - ctyri osoby muzskeho a ctyri zenskeho pohlavi. ale je to mazec davat dve rodiny dohromady... preju, at Vam vztahy vydrzi......
zatim netestnu, protoze mivam mesicky dal od sebe a protoze je taky mozne, ze jsme minuli plodne dny. ale pravda je, ze mam malou treti den dost neklidnou, u prsa plakava. tak si rikam, jestli se nezmenilo mlicko... Ty ted cekas treti? a mas deti jak velike? a ostatni holky tady?

beatrice.h
1. pro 2014

@verusky Holky, je to termín porodu konec července, spíše blíže k srpnu - protože diskuze je Porod SRPEN 2015 🙂

beatrice.h
1. pro 2014

@verusky Mám dvě holčičky, ráda bych kloučka.. tak snad to vyjde do třetice.. 🙂 Beatka měla v srpnu 8 a Lindy bude mít koncem ledna 2 ročky. 🙂

lexton
1. pro 2014

@beatrice.h hodis me do te diskuze? Mam to srpen 2015, pokud to uz neuplave..

beatrice.h
1. pro 2014

@lexton 😀 neuplave - už tě tam jdu přidat.. 🙂

verusky
1. pro 2014

@beatrice.h tak to budete zvedavi, jestli to bude kloucek! me kdysi kartarka rekla, ze budu mit syna, takze jsem s nicim jinym nepocitala (u treti), jenze muj chlap, jak ma ty dva kluky v peci, tak je totalne chlapsky, i ve vychove a nemel rad to divci knourani a emoce a tak jsem si rikala, ze by mu slusela dcerka, ze by poznal, ze devcata jsou proste jina (vcetne me a mych pripadnych slz, kdyz neco mrzi nebo tak). a uz ji ma 🙂 🙂 🙂 ja byla stastna, kdyz nam to ve 22. tydnu potvrdili (do 16. to vypadalo na kluka). a ted... budu rada, kdyz se zadari a at je to, co je to, kdyz devce, mam v tom praxi, kdyz kluk, budu to mit pestre 🙂

makula18
1. pro 2014

@nonacek už je to tak.

beatrice.h
1. pro 2014

@verusky jj tak tak - já už ale v kloučka nevěřím - mám pocit, že se ho dočkáme až jako vnoučka... ale dali jsme tomu šanci i na potřetí - tak uvidíme. 🙂

kocour1
1. pro 2014

Mě ukázal ve třech případech těhu vždy už před plánovaným datem menstruace a to dokonce až týden...bylo to slabé a většinou po limitu, ale čárka se ukázala a opravdu jsem pokaždé byla těhu🙂...ale četla jsem x diskusí, kdy se neukázalo nic i při zmeškané MS a těhu byly...takže otázka?🙂))

veveruska8
1. pro 2014

@makula18
@nonacek
@lexton holky tak opravdu u me probehla ovulace 21DC 😀 to byla nejsilnejsi carka 😀 ja se z toho picnu 😀

veveruska8
1. pro 2014

@lexton Opatruj se!!! 🙂 a dej vedet 🙂

nela89
2. pro 2014

@monikafrystakova tak jak ms?mešká? 🙂 mi zatím ano...vždycky to dostávám ráno a zatím nic tak snad nedojde 🙂

monikafrystakova
2. pro 2014

@nela89 zatim stale meska 🙂 tak, jak rikas..... vzdy ji mam hned rano a zatim porad nic..... ale bricho boli, jako kdyby mela prijit..... tak taky doufam, ze neprijde......

nela89
2. pro 2014

@monikafrystakova a jaký máš test? ja testuju od 9DPO,mela jsem slaboulinké duchy a tak jsem testla dnes jeste pred chvili(nebyla to první ranní moč) ale duch je stále stejný:-/ myslís ze sílit začne až pozdějí?pokud teda ms nedojde...?

nonacek
2. pro 2014

@makula18 hm....... co nato říct,snad jen to klišé priště to snad vyjde✌

Strana