Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@lexton hlavicku veset nebudu 🙂 rozbil se mi pc ☹ tak jsem pres tel. Podbrisek stale boli 😉 jiz brzy prijde citim ji na hony daleko 😀
@veveruska8 hm.... nevyšlo teď, vyjde třeba jindy❤
@nonacek v sobotu dam info 🙂 krasny vecer preji 🙂
@veveruska8 dej urco vedet 🙂 ja byla u dr. No a zatim nic neni videt. Za tyden jdu zas. Tak jsem zvedava..
@veveruska8 tak budu čekat na info😉
@veveruska8 taky budu v sobotu informovat a me bolelo bricho vcera a predevcirem, uplne jasna MS, ale zatim nic. takze mame nadeji...
@nonacek jo vzdyt jsi psala, Ty jsi ta lekarem, uz vim (jen to vzdycky tak v rychlosti procitam). ja ovu nevim, kdy jsem mela, pred poslednim tehotenstvim jsem to na sobe perfektne poznala (ovulacni hlen) a ted jsem na nej cekala... a nic 🙂 tak jsem vypocetla datum, kdy jsem otehotnela pred rokem (16.DC) a priteli oznamila, ze to se budeme snazit. jenze chlap, ze. byl predtim dva dny unaveny, tak nic nebylo (a setrili jsme spermijky) a ten dulezity den byl na narozkach kamarada (ja tam byla s nim), celkem dost pil a samozrejme zaspal, tak tak tedy u nas 🙂 no zurila jsem, ze, ale nebudila bych ho, nemela jsem naladu. tak sice rano neco zachranoval, ale to zas ja byla trochu nesva. tak cekam. dnes jsem 29DC.
@nonacek to by byl krasny darecek k Vanocum, kdyz 19. ms neprijde!! me to loni uteklo.... chystala jsem se dat to pod stromecek, jenze na me spadla police ze skrine, tak jsem to rekla o dva dny driv. a kdyby se ted zadarilo, tak je to letos driv a muj uz se ptal, co mesicky, kdyz se tak snazil 🙂
Menzes mám dostat cca 16.12. tak nevim bude to 14 dní od ovu. Asi podle toho jak se budu cítit 😀
@nonacek teda taky kazdy den, no to klobouk dolu 🙂 taky jsem se tak snazila s prvnima dcerama a hned a ted uz je nam o mnoho let vic, jsme vic unaveni (tolik deti) a chlap zivnostnik a dre a dre... tak se pak clovek nemuze zlobit, ze zaspi. a on je zrovna typ chlapa, co nema rad, kdyz je do neceho tlacen... tak uvidime, jak nam Pan Buh nadeli 🙂
@verusky no nevim snad ano. Pět měsíců neberu prášky, ale tak cca tři měsíce se snažíme. Přítel se celkem snadno necha zlákat, ale zrovna den po ovu neměl po noční chuť. Tak jsem jasně řekla, že já chuť mám tak at se snaží. Po práci jsem dojela domů a už čekal 😀 😀 takže by je taky minul kdybych se nepřihlásila 🙂

Ano, přesně dva dny a už tam byl duch 🙂