icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

irenka12
3. pro 2014

Ano, přesně dva dny a už tam byl duch 🙂

nonacek
3. pro 2014

@denule08 to si myslím,ze ne,je to este krátka doba. Ale kdo ví 😨 Nesleduju se ........ Já to dělam taky o to větší jeto zklamání když pak po těch očekávání dorazi ms.
přeji ti hodně štěstí❤

veveruska8
3. pro 2014

@lexton hlavicku veset nebudu 🙂 rozbil se mi pc ☹ tak jsem pres tel. Podbrisek stale boli 😉 jiz brzy prijde citim ji na hony daleko 😀

nonacek
3. pro 2014

@veveruska8 hm.... nevyšlo teď, vyjde třeba jindy❤

denule08
3. pro 2014

@nonacek dekuji za odpověď🙂 no pokusim se ale je to nejhorsi to cekani 🙂 miminko bychom si moc prali🙂ale dekuji🙂

veveruska8
3. pro 2014

@nonacek v sobotu dam info 🙂 krasny vecer preji 🙂

lexton
4. pro 2014

@veveruska8 dej urco vedet 🙂 ja byla u dr. No a zatim nic neni videt. Za tyden jdu zas. Tak jsem zvedava..

nonacek
4. pro 2014

@denule08 Já te chápu dat sama cekam na pozitivní test..... že už my to příjde nekonečné.... držím ti palce ať se brzy zadaří💜💛💚💙💜💟💞💝💗💖💋

nonacek
4. pro 2014

@veveruska8 tak budu čekat na info😉

verusky
4. pro 2014

@veveruska8 taky budu v sobotu informovat a me bolelo bricho vcera a predevcirem, uplne jasna MS, ale zatim nic. takze mame nadeji...

verusky
4. pro 2014

@nonacek kdy testujes? kolik nas tu do kdy ceka... je to dlouhe cekani, ale nastesti cas ubiha...

nonacek
4. pro 2014

@verusky jo holka Já testují vzdy precasne , nevydržím to,ale ten to měsíc budu až 14 den po ovu. To mas pravdu cekam 6mesicu.a nic

verusky
4. pro 2014

@nonacek a to bude kdy, tech 14 dni od OVU? my s veveruskou testujeme v sobotu. tak kdy Ty? my Te v tom netestovani podporime 🙂 to ma taky sve kouzlo 🙂

nonacek
4. pro 2014

@verusky ovu proběhla 2 prosince potvrzena lékařem tak 15.prosince a MS má dorazit 19.prosince . Moc díky za podporu❤💖

nonacek
4. pro 2014

@verusky v sobotu a kolik dni to mas po ovu . v sobotu?

verusky
4. pro 2014

@nonacek jo vzdyt jsi psala, Ty jsi ta lekarem, uz vim (jen to vzdycky tak v rychlosti procitam). ja ovu nevim, kdy jsem mela, pred poslednim tehotenstvim jsem to na sobe perfektne poznala (ovulacni hlen) a ted jsem na nej cekala... a nic 🙂 tak jsem vypocetla datum, kdy jsem otehotnela pred rokem (16.DC) a priteli oznamila, ze to se budeme snazit. jenze chlap, ze. byl predtim dva dny unaveny, tak nic nebylo (a setrili jsme spermijky) a ten dulezity den byl na narozkach kamarada (ja tam byla s nim), celkem dost pil a samozrejme zaspal, tak tak tedy u nas 🙂 no zurila jsem, ze, ale nebudila bych ho, nemela jsem naladu. tak sice rano neco zachranoval, ale to zas ja byla trochu nesva. tak cekam. dnes jsem 29DC.

verusky
4. pro 2014

@nonacek to by byl krasny darecek k Vanocum, kdyz 19. ms neprijde!! me to loni uteklo.... chystala jsem se dat to pod stromecek, jenze na me spadla police ze skrine, tak jsem to rekla o dva dny driv. a kdyby se ted zadarilo, tak je to letos driv a muj uz se ptal, co mesicky, kdyz se tak snazil 🙂

nora88
4. pro 2014

@nonacek ahoj taky čekám jak ty 😀 ovulace 2.12. tak hodně štěstí 😉

nonacek
4. pro 2014

@nora88 jede tak to je super a kdy chceš testovat?

nora88
4. pro 2014

Menzes mám dostat cca 16.12. tak nevim bude to 14 dní od ovu. Asi podle toho jak se budu cítit 😀

nonacek
4. pro 2014

@verusky to znám..... No chlapy) aha tak to by mohlo byt na testu něco vidět...
budu držet pěsti.... ✌ fakt,ať ty Vánoce jsou opravdu šťastne a Veselé..🎄🎁

nora88
4. pro 2014

@nonacek Menzes mám dostat cca 16.12. tak nevim bude to 14 dní od ovu. Asi podle toho jak se budu cítit emoticon

nonacek
4. pro 2014

@nora88 jee,tak my dej určíte vědět... prosiiim sem zvědavá když to máme takhle stejně💋

nora88
4. pro 2014

@nonacek a jak moc jste se snažili? My každý den. Doufám, že jsme to nepřehnali 😀 Nevěděla jsem kdy mam dostat ovulaci pořád bílo na ovulačním testu a pak najednou hned dvě čárky.

nonacek
4. pro 2014

@nora88 každý den hned po ms až po návštěvu gynekologa který my oznámil ovulkou tak jsme jeli domu rychle a este to pojistili 😆

verusky
4. pro 2014

@nora88 jee, tak to bude, kdyz kazdy den 🙂 my tady spis resime, ze vetsinou chlap plodne dny mine 🙂

nora88
4. pro 2014

@nonacek 😀 my podle chuti, ale zrovna v tu dobu nějak nejčastěji no snad nám to vyjde i Vám 😉 i když se říká, že lepší ob den, ale co už. Když je chuť tak co. A kolikáty den cyklu máš ovu?? A jak kjsi poznala, že ji máš testovala jsi??

verusky
4. pro 2014

@nonacek teda taky kazdy den, no to klobouk dolu 🙂 taky jsem se tak snazila s prvnima dcerama a hned a ted uz je nam o mnoho let vic, jsme vic unaveni (tolik deti) a chlap zivnostnik a dre a dre... tak se pak clovek nemuze zlobit, ze zaspi. a on je zrovna typ chlapa, co nema rad, kdyz je do neceho tlacen... tak uvidime, jak nam Pan Buh nadeli 🙂

nora88
4. pro 2014

@verusky no nevim snad ano. Pět měsíců neberu prášky, ale tak cca tři měsíce se snažíme. Přítel se celkem snadno necha zlákat, ale zrovna den po ovu neměl po noční chuť. Tak jsem jasně řekla, že já chuť mám tak at se snaží. Po práci jsem dojela domů a už čekal 😀 😀 takže by je taky minul kdybych se nepřihlásila 🙂

nora88
4. pro 2014

@nonacek promiň už to čtu, takže u dr. jsi byla v dobrý čas to jste byli domluveni?? Ja jsem byla jen na kotrole a řekl, že vidí tři folikuly.

Strana