icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

verusky
6. pro 2014

@nonacek veveruska uspesna, u me nic. na testu bylo snehove bilo... tak trochu zklamani, ale co nadelam. jeste jsem po porodu nenajela na normalni cyklus a MS bude zpozdena (jsem dnes 30DC).
vsem ostatnim preju klidne cekani a dockani se 🙂

veveruska8
6. pro 2014

@nonacek zitra by nemelo cenu. Dusik byl hodne slabouckej. Jsem teprve 6 dpo 🙂 pocitam to od te jako ovulace 😀 mrska porad nic. Prsa bolej jak slak🙂

nonacek
6. pro 2014

@verusky hm......😩 nebud sklamana,Já vym me takhle utěšuje ségra každý měsíc a moc my to nepomaha😩 v tuhle situaci jsou slova zbytečné... Přeji v dalším cyklu hodně štěstí.... ostatní je pouhe klišé🍀

nonacek
6. pro 2014

@veveruska8 to koukám 6 tej den po ovu a už dusík jo? pochopila jsem to zprávně?

veveruska8
6. pro 2014

@nonacek ano pochopila jsi spravne. 🙂 kocko 6 nebo 7 milovali jsme se dva dny 😀 . Dusik opravdu mini... Treba z toho nic nebude. Ale jsem klidna 🙂 jsou vanoce, mam muze ktery me zahrnuje laskou, bajecne pratele q miminko prijde. Verim tomu. Pockej jednou se tomu zasmejeme spolu 🙂 jak jsme testovaly a tak 😀

nonacek
6. pro 2014

@veveruska8 hm.... tak v tobě je tak pozityvni energie.......... ses šťastná ženska. Nevím koho,ale mně to strašne motivuje byt šťastná takee😉😉😉 🙂 🙂 🙂
Dikes💋

veveruska8
6. pro 2014

@nonacek nonacku :-* spousta lidi mi rika ze jsem takovy psycholog😀 a kdyz vidim v praci co se okolo me deje, tak jsem tak stastna ze vpodstate mam vse. I ja mam nekdy depky, ale rikam si ze zivot je abychom ho zili a verili ze bude vse tak jak chceme. Jen tomu verit!! Maminka mi dava silu. Je takova carodejka😀 nic se neboj!!! 🙂

nonacek
6. pro 2014

@veveruska8 to koukám,co vse v tobě je a vis co Já tito verim .....
a to,ze jsi šťastná z tebe srší....
a působíš a dávaš i ostatním
díky i za ostatni

veveruska8
7. pro 2014

@nonacek kocicko moc dekuji ze toi aspon muzu nejak pomoci :-* skusila jsem vyfotit toho ducha pidickoveho 😀 pani mrska stale nedorazila. Poslu ti foto ale musis hledat 😀

veveruska8
7. pro 2014

@nonacek
@verusky holky takhle nejak dusik vcera delany cca 6-7 dpo... Takze lupu pripravte 😀

nonacek
7. pro 2014

@veveruska8 neboj sem profesionální vyhledávač duchu.. takový lapyduch😉

nonacek
7. pro 2014

@veveruska8 není potřeba lupa.... Já ho tam vidiiiiiiiiiim přeji z celého srdce ať čárka siiiiiiilý✌✌✌

veveruska8
7. pro 2014

@nonacek moocinky dekuju 🙂 zitra udelam dalsi..to budou dva dny spozdeni. Neuveris ale prosila jsem Andela..meho strazneho. Ver!! Broucku ver!!!

nonacek
7. pro 2014

@veveruska8 Já ti to verim,protože jsem také tenhle typ ženský která se modlí ke všem Svatým.... Ať se zadaří....😇
hlavně ti přeji ať sté čárky se vyvine krasne zdrave miminko🍼

veveruska8
7. pro 2014

@nonacek tak to je mocinky dobre 🙂 poslu na tebe xelcelou bandu andelu🙂 dekuji to peeji i ja tobe :-*

nonacek
7. pro 2014

@veveruska8 to je jasny😉 ty má virtuální kámoško💙💚💘💗💛💜
tak ať nám to vijde😇😉
a moc ti dekuji💋💋💋

verusky
7. pro 2014

@veveruska8 tak at je zitra vyraznejsi 🙂 ja uvidim, co mesicky, zatim nic. asi mi to tak Pan Buh nadelil, abych nic neplanovala a nechavala vse na prirode. to znate ten vtip:
Vite, kdy se Pan Buh nejvic smeje????
Kdyz lide planuji.....

veveruska8
7. pro 2014

@verusky Ten vtip je dobrej a asi uplne presnej 😉 Treba je jeste nejaka sance uz kolik holek bylo tehotnych a test nic a za dyl se dve carky ukazaly. 🙂 Hlavu vzhuru 🙂

veveruska8
7. pro 2014

@nonacek to je jasna vec !!! 😀 ze vyjde!!!

zuuuzaaa
7. pro 2014

@nonacek @nora88
holky ovu jsem měla stejně jak vy..a MS má dorazit tak okolo 15-16.12 tak jsem taky zvědavá 🙂

nonacek
7. pro 2014

@zuuuzaaa u mne má dorazit 19.12.

nonacek
8. pro 2014

@veveruska8
@zuuuzaaa
@verusky
holky poraďte dnes jsem si dělala ovu test a je skoro pozitivní..... jak to? dík Podle gynekologa jsem mela potvrzenou ovu. 1-2.12 mohl se zmýlit a nebo mam druhou ovu? Jsem s toho zmatena😨😲
test jsem si dělala z důvodu boleni v podbřišku.

verusky
8. pro 2014

@nonacek no to je mi teda zahada... jako dalo by se to i vysvetlit, jestli nejsi tehotna, ale to je zas prilis brzy. no jak to tak pozoruji, nejlepsi je nechat vse na prirode a netestovat nic, sledovat samu sebe (ovulacni hlen, chut na milovani). jsem zvedava, co to bude 🙂

nonacek
8. pro 2014

@verusky to Já taky bolesti jak před ovu. i jakýsi hlen jen na toaletním papíru. ,ale že bych mela druhou ovulaci pouze z jedním průchodnym vejcovodem?

verusky
8. pro 2014

@nonacek no rozhodne se dnes a zitra (a pozitri) pomilujte 🙂 🙂 🙂 tim nic nepokazis 🙂

nonacek
8. pro 2014

@verusky hm... jenže přitel je na služebni ceste😭
jedině po žádat souseda 😁😀😂 😀

verusky
8. pro 2014

@nonacek no..taky dobry napad 🙂 tak si vyber, bud nic nebo soused 🙂 ale nedoporucuju, pak bys nevedela, ktera ovulka vyhrala... 🙂

lucifereeek
8. pro 2014

záleží kdy máš ovulaci a jak dlouhý cyklus, já dělala test ještě před ms, protože mám cykly i 46DC a test mi už ukázal // protože jsem byla 14dní po ovu

nonacek
8. pro 2014

@lucifereeek me Ginekolog potvrdil ovulaci 1.12. má průchodny jeden vejcovod a teď tohle? cykli mám 24-26 dnu. a na ovu testu slabší carka

lucifereeek
8. pro 2014

@nonacek tak slabší čárku na ovu testu jsem měla snad celý cyklus, ovulace je, když jsou stejně silné, nebo silnější než ta druhá čárka. A jestli ukazuje těhotenství? je to blbost, protože obojí je založené na úplně jiném principu

Strana