Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nonacek a nemáš spíš bolest jako před ms? 🙂 já ji měla i když jsem byla těhotná.
@lucifereeek ms má dorazit 19.12. je to bolest jako před MS,ale to mám stejný jako před ovu. kdybych neměla ovu potvrzenou Ginekologem pred tydnem ,tak bych si myslela,že ji mám teď.
@nonacek hele, nony, to vis, ze Te podporime... ja porad ms nikde, dnes 33DC, tak tady na konikovi studuju, jestli je pri plnem kojeni ms pravidelna nebo ne a kazda to ma samozrejme jinak... a kdo vi teda, co ja a pozoruju se a doufala bych, kez by... treba jsem si precetla nazor, ze ke konci sestinedeli jsou otevrene porodni cesty, tak se maji pomilovat ti, co chteji deti za sebou, tak mi bylo lito, ze jsem to nevedela driv 🙂
proste moc bychom to miminko do briska chtely, tak z toho samozrejme a typicky zensky JANCIME. a jsme tu, aby nam ten cas rychleji utikal, nebo abychom ten pomalu plynouci cas tady vyplnily.....
@nonacek Jee zlaticko...tak s timhle ja vůbec nemam skusenosti..muze to byt cokoliv 🙂 třeba i tehu 🙂 když ovulka byla 1.12..tak by to mohlo byt 🙂 uvadi se ze vajicko se zahnizduje 5 az 10 dni . No stress 🙂
@veveruska8 Já právne taky ne 😲😨
@verusky to jsi napsala krasne od srdce 🙂 takze ms stále nikde?
@veveruska8 mam to tak stejně jako ty 😉
@nonacek no popravde jsem si rekla, ze uz nic cist nebudu, ze mam byt v harmonii sama se sebou a verit sobe. tak jsem si vzpomnela, ze druhou dceru jsem zjistila po vynechani druhych mesicku po porodu, tzn. prisly pravidelne. takze ted stejne cekam, co bude (misto abych se na to vykaslala 🙂)...
zas je hezke, ze chceme byt maminy 🙂
@nonacek
@veveruska8 holky, teda nam to tady vazne... veverusko, jak jsi na tom? co dalsi test? asi neni nikdo, kdo by zrovna testoval... ja bych testla po tydnu, ale nemam kdy koupit tehotensky test, dnes ma anicka koncert v hudebce a zitra maji holky balet, ale poprosim tchyni, protoze ten muj jakoby zanet prudusek je na nic. zitra si povolam moji mamku, aby mi prijela pomoct, potrebovala bych to vypotit a dolecit. respektive vylecit, jeste jsem s zadnou lecbou nazacala a zdaleka nejsem ok.
@verusky Ahojky, ty jsi az takhle marudek jo? no musíš to vylezet!! to není sranda.. Nene netestovala jen v tu sobotu a ted chci vydrzet do patku. Mam starch ze budu zbytecne zklamana 🙂 a u tebe stále zadna změna? nejake pocity? pobolívani? nic? tAKY JSEM KOUKALA, ZE TO NEJAK tady vazne to bude tim ze budou vanoce a nic nestihame 😀 😀 😀
@veveruska8 jejda, vanoce, ja si jen vcera nazdobila vazicku, jinak nevim, ze budou... moc starosti s detma, se zdravim a domacnosti. jeste nic nepecu a darky mam z predmesice, to budou chude Vanoce (nikdo jiny me nezastane).
tak jsi dobra, ze netestnes. ja byt Tebou uz testuju, jestli duch sili. ale mame to stejne- nez vic zklamani, radsi mesicky.
pocity uz jsem psala jinde, ze se klidne muzu citit jako tehotna... vecer je mi na zvraceni, ale to je mozna tim nemocnym krkem a pruduskama... verim a doufam, vcera se pritel ptal, jestli nemame zalozeno a pohladil brisko a jen jsem rekla, ze je do stredy jeste cas. ten prazdny test me trosku zklamal a vyhazuje me ta chybejici ms a snazim se si nevsugerovavat a uvolnovat se- jestli ma prijit, at klidne prijde. (jako kdyz jsem rodila, z te bolesti jsem ztazena a neumim se uvolnit, ale kricela jsem v hlave na sebe: tes se na miminko, tes se!! at aspon ta hlava je v poradku, kdyz uz telo je v kreci...). testla bych, kdyby byl test 🙂 bricho boliva, ale ja mam problem po porodu s nadymanim... minuly tyden dva dny jak cert a vcera cele odpoledne, to si smutne rikam, aaa tak uz to dostanu, ale pak chce ven nejaky prdik...
@kata1988 kato, krasne... neco takoveho jsem cekala posledni patek, ale bylo bilo. drzim palecky! jak jsem tak procitala diskuze na konikovi, je mozne uplne vsechno... takze i negativni test v den ms a pak takove pekne dve carecky. drzim palce, ja myslim, ze je to uplne jasne!! raduj se 🙂
@veveruska8 veverus a proc meris bazalku? ja myslela, ze ta se meri jen na ovulaci. i na tehotenstvi?
@verusky Kasli na vanoce..jsou bez tak jen pro deti🙂 jde o to ze clovek ma tu rodinu, dobře jidlo a zazemi. Ja vpodtstate mam jen něco malo a neresím to. Jsem pak moc ve stresu.. 🙂 Obdivuji te ze vse stihas...při tolika detech 🙂 Také si rikam, jestli si to jen nevsugerovavame 😀 Prsa mam tak o 2 cisla vetsí a dneska me pricha v podbrisku kde me bolelo při ovulce... 😉 merim ji , cetla jsem ze ti bazalka neklesne pod 36,8 talze by mohla byt nadeje,ale zase jsem nemerila cely cyklus..mno.. to je tezky 😀 😀 😀 a navíc moje teplota telesna je jen 35,4 😀 😀
@kata1988 Drzím palecky at ti krasne sílí a ja tedy také testnu ,ale az v patek 😀 juu kezby tam byly sanky 😀
mně se v den očekávané MS nic neukázalo, asi až o týden později, když mi bylo furt divně... to už ale pak byla pořádná dálnice 🙂)) záleží na cyklu ;) já měla krátký dlouhý a zrovna mi to vyšlo nějak divně, takže jsem si myslela že nejsem těhu a ono jo... 🙂
@veveruska8 jenže bt se meří dřív než staneš z postele pak už ne 😀

@lucifereeek díky za uklidnění,jen mě z nervóznuje bolest v podbrisku jako před ovulaci... ale nevím....